ابو مجاهد العساف، مسئول امنیتی کتائب حزب‌الله عراق طی بیانیه‌ای اعلام کرد که از تمامی افرادی که در مقاومت اسلامی نقش ندارند و تصمیماتی را با هدف انحصار سلاح در دست دولت، تقویت امنیت و ثبات و صلح داخلی و حفاظت از توانمندی‌های ملت عراق اتخاذ کردند، استقبال می‌کنیم.

العساف اشاره کرد که اقدام جهادی، امروز واجب کفائی است و ما به نیابت از برادرانی که تصمیم به ترک آن گرفتند، آن را انجام خواهیم داد. هرگاه به آنان نیاز داشته باشیم، آن‌ها در دسترس هستند و کوتاهی نخواهند کرد. ما برای همکاری و ایفای نقش سازنده در ارائه تسهیلات و راهنمایی‌ها میان این طرف‌ها و فرماندهی حشد الشعبی، از جمله نظارت بر فهرست برداری از سلاح‌ها، انتقال و نگهداری ایمن آن‌ها و نیز تحویل برخی تسلیحات ویژه‌ای که در دستگاه‌های دولتی متخصصی برای استفاده از آن‌ها وجود ندارد مانند پهپادها از جمله پهپادهای انتحاری، موشک‌های کروز، ضدزره و غیره و همچنین برای پرداخت هزینه (خرید) آن‌ها آمادگی داریم.

وی در ادامه تاکید کرد که ما از هر فرد یا جریانی که به هر گروه یا تشکیلاتی که در گذشته، حال یا آینده تصمیم بگیرد فعالیت جهادی را ترک کند و به امور دیگری بپردازد، توهین یا تعرض کند، مبرا هستیم. این تصمیم آن‌هاست و به آن‌ها مربوط می‌شود. ما حتی واگذاری سلاحشان به دولت را تحسین می‌کنیم چراکه همانطور که پیشتر اشاره کردیم، آن‌ها در مقاومت اسلامی مشارکت نداشتند.

لازم به ذکر است که مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق چندی قبل دستور انحلال سرایا السلام و الحاق به نیروهای مسلح عراق را صادر کرد. اظهارات مسئول امنیتی کتائب حزب‌الله نشان می‌دهد که سرایا السلام نقشی در مقاومت اسلامی عراق و حملات اخیر علیه آمریکا و اسرائیل نداشته و انحلال این گروه و ادغام در نیروهای مسلح عراق نه تنها تاثیری در روند عملیات‌ها و اقدامات مقاومت عراق ندارد بلکه به نوعی با استقبال گروه‌های مقاومت نیز همراه شده است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.