شکست تلاش ارتش اسرائیل برای نفوذ به کفرتبنیت

سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۲
https://iswnews.com/?p=137942

رزمندگان حزب الله تلاش کاروان زرهی ارتش اسرائیل برای نفوذ به شهرک کفرتبنیت را به شکست کشاندند.

کاروان زرهی اسرائیلی متشکل از یک بولدوزر و دو تانک مرکاوا عصر امروز قصد حرکت از محور ارنون-الکماشه به سمت منطقه المعبر در حومه‌ی شهرک کفرتبنیت را داشتند که در کمین رزمندگان حزب الله قرار گرفتند. حزب الله در این کمین، با استفاده از موشک‌های ضدزره و FPV های ابابیل کاروان اسرائیلی را مورد اصابت دقیق قرار داده و تلفات و خساراتی را به آنها وارد کردند.

رزمندگان حزب الله در ادامه پس از رصد دوباره تجمع کاروان زرهی اسرائیلی متشکل از پنج تانک مرکاوا و چهار خودروی نظامی دیگر در اطراف شهرک کفرتبنیت، موضع آنها را با چندین فروند راکت و گلوله توپخانه‌ای هدف حمله قرار دادند. درگیری در این محور همچنان ادامه دارد.

ارتش رژیم صهیونی نیز به مناطق کفررمان، حبوش، تپه علی الطاهر، وادی سلوقی، سجد و العیشیه حملات توپخانه‌ای انجام داده است.

تلاش اسرائیل برای نفوذ به ارتفاعات نبطیه، اقدامی وقیحانه، تحرک آمیز و ناقض تفاهم بین ایران و آمریکا است. این دست اقدامات زمینه ضربات متقابل و به حق حزب الله و در نتیجه تنش بیشتر در منطقه را فراهم می‌کند. بنابراین ضرورت توقف اسرائیل با فشار آمریکا و یا با ضربات موشکی ایران بیش از پیش احساس میشود.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.