“خیانت” کلید واژه بارزانی برای توجیه فرار از کرکوک

دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۳ - دوشنبه ۱۶ اکتبر ۲۰۱۷ - ۱۹:۵۳
https://iswnews.com/?p=5304

نیروهای پیشمرگه کرکوک را یک روزه تحویل نیروهای متحد عراقی دادند در حالی که در همه پرسی برگزار شده، ادعا کرده بودند بالای ۹۰ درصد از شرکت کنندگان کرکوکی، به جدایی اقلیم کردستان رای داده بودند!

کلید واژه جاری برای توجیه فرار نیرویهای پیشمرگه و فرماندهان آن، خیانت است. طبیعتا در این خصوص، خیانت به رویاپردازیهای بارزانی را خیانت به کردها جا میزنند!

در بیانیه های منتشر شده، نیروهای اتحاد میهنی (حزب مرحوم جلال طالبانی) عاملان اصلی خیانت به رویای بارزانی معرفی شده اند که البته با توجه به سابقه ده ها ساله درگیری این دو حزب و نزدیکی اتحاد میهنی به دولت عراق و ایران، این موضوع عجیب نیست.

از طرف دیگر هرچند نیروی عمل کننده در شهر کرکوک نیروهای ضد تروریسم ارتش و نیروهای عملیات کننده در پالایشگاه نفت شمال، نیروهای پلیس فدرال عراق بودند؛ اما جریان رسانه ای حامی دولت اقلیم علاقه خاصی به آن دارند که نیروهای حشد الشعبی و در راس آن، حاج قاسم سلیمانی را مسئول عملیات کرکوک بنامند.

در حالی نیروی های متحد عراقی کنترل دو نقطه کلیدی، یعنی شهر کرکوک و پالایشگاه نفت شمال را بدون درگیری خاصی در دست گرفتند که قسمت اصلی درگیریهای این نیروها، با تروریستهای PKK صورت گرفت.

بیشتر عکس های منقطع شده از کشته های کرد درگیری امروز نیز، از محورهایی بوده است که PKK در آن محور حضور داشته، اما رسانه ها کشته ها را به عنوان مردم عادی یا نیروهای پیشمرگه جا میزنند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *