جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حملات گسترده به پایگاه های نظامی و زیرساخت‌های سوریه، امروز بیش از ۱۵۰ حمله هوایی در مناطق مختلف این کشور اجرا کردند.

ارتش اسرائیل در ادامه حملات گسترده به پایگاه های نظامی و زیرساخت‌های سوریه، اهداف مختلفی را در استان‌های دمشق، درعا، لاذقیه، طرطوس، حمص، حسکه را بمباران کردند. هدف اصلی این حملات انبارهای موشکی، مهمات، سامانه‌های پدافندی، کارخانه‌های تولید تسلیحات، جنگنده‌ها، بالگردها، تانک‌ها و کشتی ها و قایق های جنگی متعلق به ارتش سوریه بوده است.

بر اساس گزارش رسانه های محلی، حملات هوایی اسرائیل شامل مناطق زیر می‌باشد:

– پایگاه های نظامی در استان قنیطره.
– تیپ ۱۱۲ در شرق نوی، تل الحره در غرب درعا، تیپ ۱۲ و هنگ ۱۷۵ در شهر ازرع، انبارهای تسلیحاتی در حومه‌ی شهرک محجه، تیپ ۱۵ در شرق شهر انخل و پادگان های نظامی در حومه غربی درعا.
– تیپ ۱۲۱ در منطقه کناکر در جنوب دمشق، ارتفاعات قلمون و پایگاه ارتش سوریه در منطقه عقربا در حومه‌ی دمشق.
– پایگاه نظامی در شرق حمص، منطقه شنشار در استان حمص.
– شهر طرطوس و شهرک های بانیاس و قدموس.
– بندر و چند نقطه دیگر در شهر لاذقیه، شهرک جبله.
– پایگاه‌ها و فرودگاه‌های شهرهای قامشلی و حسکه.

در پی حملات هوایی جنگنده‌های ارتش اسرائیل به انبارهای تسلیحاتی ارتش سوریه در دمشق، دود سبز رنگی در برخی از مناطق حومه‌ی دمشق از جمله شهرک یعفور انتشار یافته است. به نظر می‌رسد این دود ناشی از انفجار بمب های شیمیایی ارتش سوریه باشد!
ویدیویی از محل بمباران یکی از جنگنده های میگ ۲۹ ارتش سوریه توسط اسرائیل

جنگنده‌های میگ ۲۹ یکی از تسلیحات ارتش سوریه است که امروز توسط اسرائیل منهدم شد. هنوز مشخص نیست که چند فروند از جنگنده‌های سوری در حملات جنگنده‌های اسرائیلی منهدم شده است اما ضربات هوایی اسرائیل موجب انهدام بخش قابل از جنگنده‌های ارتش سوریه شده است.

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده از تجهیزات نیروی هوایی سوریه، حدود ۲۰ فروند جنگنده میگ ۲۹ در پایگاه های نظامی ارتش سوریه مستقر هستند. ارتش روسیه نیز در سال ۱۳۹۹ چند فروند از جنگنده‌های میگ ۲۹ خود را به سوریه واگذار کرد اما هنوز مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها به پایگاه هوایی حمیمیم منتقل شده یا خیر.

انهدام قایق های سوریه در سواحل لاذقیه

حمله گسترده هوایی و زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه، همزمان با سقوط دولت سوریه در ۱۸ آذر ماه و با ادعای جلوگیری از تبعات امنیتی و نظامی و شکل گیری تهدیدات علیه اسرائیل آغاز شده است. علاوه بر این، مقامات اسرائیلی توافقنامه انفصال در سال ۱۹۷۴ میلادی را لغو کرده و فرمان استقرار نظامیان اسرائیلی در منطقه حائل و اطراف آن در خاک سوریه را صادر کرده‌اند. اقدامات اسرائیل علیه سوریه در تضاد با قوانین بین المللی است اما کشورهای مختلف و نهادهای بین‌المللی تاکنون هیچ واکنشی نسبت به این حمله نشان نداده‌اند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.