چهارمین تهاجم هوایی اسرائیل به یمن (ویدیو)
جنگندههای اسرائیلی در چهارمین تهاجم به یمن، اهداف غیرنظامی را در استان های صنعا و الحدیده بمباران کردند.
جنگندههای ارتش اسرائیل عصر روز پنجشنبه ۶ دی ماه، همزمان با سخنرانی سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله، اقدام به بمباران اهداف غیرنظامی در استانهای صنعا و الحدیده کردند. اهداف ارتش اسرائیل در این عملیات شامل چهار هدف بود:
۱- فرودگاه صنعا (برج مراقبت و مجاورت سالن ورود و خروج و باندهای برخاست و فرود)
۲- نیروگاه برق حزیز در مدیریت سنحان در استان صنعا
۳- نیروگاه برق رأس کثیب در مدیریت الصلیف در شمال الحدیده
۴- بندر رأس عیسی در شمال الحدیده
این حملات موجب شهادت چهار نفر، مفقود شدن سه نفر و زخمی شدن بیش از ۲۰ نفر غیرنظامی شده است. همچنین در حمله به فرودگاه صنعا دستیار خلبان هواپیمای سازمان ملل زخمی شده است.
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل و دیگر رسانه های صهیونیستی مدعی هستند که ایران از طریق این فرودگاه صنعا و بندر الحدیده اقدام به ارسال موشکها به یمن میکند و جنگندههای ارتش اسرائیل در این حملات به اهداف ایرانی نیز حمله کردهاند.
وزارت خارجه ایران، حزب الله لبنان و دیگر جنبش های مقاومت این حمله را محکوم کردهاند.
مقامات جنبش انصارالله و دولت یمن نیز با هشدار به حامیان رژیم صهیونیستی، بر پاسخ قریب الوقوع به حملات اسرائیل به یمن تاکید کردهاند. در این راستا محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله و مسئول مذاکرات دولت یمن ضمن محکوم کردن حملات اسرائیل به تأسیسات غیرنظامی یمن، تاکید کرد که عملیات پشتیبانی از نوار غزه متوقف نخواهد شد. حزام الاسد، عضو دفتر سیاسی انصارالله و شورای عالی سیاسی یمن نیز گفت: «دشمن اسرائیلی باید بفهمد که یمن، سوریه الجولانی نیست.»
تهاجم هوایی اسرائیل به تأسیسات غیرنظامی یمن در استانهای صنعا و الحدیده، چهارمین حمله این رژیم به یمن میباشد.
اصرار اسرائیل به تخریب زیرساختهای انرژی و زیرساختهای حمل و نقل از جمله فرودگاهها و بنادر یمن، نشان میدهد که دستگاههای اطلاعاتی رژیم شامل آمان و موساد، هنوز موفق به ایجاد بانک اهداف در خصوص یمن نشدهاند و با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی درصدد افزایش تاثیر حملات هوایی به یمن هستند. در حال حاضر فرودگاه صنعا تنها راه ارتباطی هوایی و بنادر الحدیده و رأس عیسی راههای ارتباط دریایی یمن با جهان است. اخلال یا توقف فعالیت این مصادر میتواند موجب فشارهای اقتصادی شدید به کل یمن و واکنش شدیدتر یمن علیه رژیم صهیونیستی شود.
نکته مهمتر این حملات نیز در اظهارات یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیده میشود که عملیات هوایی علیه یمن را یک رزمایش مشترک با آمریکا عنوان میکند که در فاصله ۲ هزار کیلومتری از فلسطین اشغالی اجرا میشود. او این حملات را تمرین خوبی برای حمله به تأسیسات هستهای و نظامی ایران در آینده تلقی میکند.
دیدگاه