سخنگوی سپاه، طی نشستی درباره رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۹ اعلام کرد، در روزهای آتی بخش های جدیدی از پایگاه‌های زیرزمینی و پهپادهای منحصربه‌فرد رونمایی خواهد شد.

سردار علی‌محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان نشست خبری با موضوع رزمایش «پیامبر اعظم (ص) ۱۹»، ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب و گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، بیان کرد: صهیونیست‌ها دچار توهم و خطای محاسباتی هستند. پیام رزمایش “پیامبر اعظم ۱۹” در روزها و هفته‌های آینده توسط دشمن دریافت خواهد شد.

وی در ادامه عملیات‌های وعده صادق را بخش کوچکی از قدرت نیروهای مسلح ایران دانست و اعلام کرد، “جمهوری اسلامی ایران از مدتها قبل برای نبردهای بزرگ در هر مقیاسی آمادگی کامل داشته است.”

وعده صادق ۱ و ۲، نام دو عملیات مستقیم موشکی و پهپادی نیروهای مسلح ایران علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی است که در ۲۶ فروردین و ۱۰ مهر ماه، در واکنش به حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه و همچنین ترور شهید اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله انجام گرفت.

بیشتر بخوانید:
عملیات وعده صادق؛ کدام یک از مواضع رژیم اسرائیل در حمله تلافی‌جویانه ایران مورد هدف قرار گرفتند؟
وعده صادق ۲؛ بررسی حمله موشکی نیروهای مسلح ایران به رژیم صهیونیستی

سخنگوی سپاه با اشاره به پیشرفت روزافزون توان موشکی ایران گفت: آسمان سرزمین‌های اشغالی برای ما باز و بی دفاع است و ما می‌توانیم با حجم چند برابری و دقت، سرعت و تخریب بیشتر علیه صهیونیست‌ها اقدام کنیم. همچنین هیچ مانعی برای انجام عملیات‌های جدید علیه رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

سردار نائینی در توضیح جزئیات رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ گفت: بخش‌هایی از رزمایش تا پایان سال ادامه خواهد یافت. این رزمایش کاملا دفاعی، هجومی و ترکیبی است و متناسب با تهدیدات جدید امنیتی طرح‌ریزی شده است. وی تاکید کرد، نیروهای مسلح ایران برای امنیت مردم و اقتدار کشور هر اقدام نظامی متعارف که لازم باشد انجام خواهند داد.

طبق اظهارات سردار نائینی، سخنگوی سپاه بزودی بخش‌های جدیدی از شهرهای موشکی و پهپادی و شناوری و همچنین پهپادهای جدید و منحصربه‌فرد در دنیا رونمایی خواهند شد. الحاق ناو شهید رئیسعلی دلواری و ناو پهپادبر شهید بهمن باقری که یکی از مهمترین پروژه‌های نیروی دریایی سپاه است، همزمان با این رونمایی‌ها انجام خواهد شد.

ناو شهید بهمن باقری، اولین ناو پهپادبر ایرانی است که به سفارش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با تبدیل کشتی کانتینری پرارین ساخته شده است. این ناو دارای یک باند پرش مایل به سبک ناوهای هواپیمابر است و قابلیت حمل چندین فروند پهپاد را دارد. این ناو پهپادبر در ارتقای جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای و تقویت توان نظامی نیروی دریایی ایران در اقیانوس هند و دریای عرب و آب های بین المللی تاثیرگذار است.

ناو شهید رئیسعلی دلواری نیز چهارمین شناور از شناورهای کلاس شهید سلیمانی است که قابلیت حمل موشک با برد ۲۰۰۰ کیلومتر را دارد.

بیشتر بخوانید: دانش نظامی: ناو کلاس شهید سلیمانی

با توجه به اظهارات پیشین سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، در خصوص پهپادهای منحصربه‌فرد، احتمالا یکی از آنها پهپاد “قاهر ۳۱۳” است که در سال‌های گذشته پیش‌تر به عنوان طرح یک جنگنده مطرح شده بود.

موضوع برجسته دیگری که در نشست سردار نائینی عنوان شد، رزمایش کنترل تردد هوشمند در تنگه هرمز بود. این رزمایش در روز شنبه ۲۲ دی ماه و با مشارکت ۳۰۰ شناور نظامی برگزار خواهد شد. همچنین بزرگترین رژه دریایی ایران در ۸ بهمن ماه، با حضور ۲ هزار فروند شناور نظامی و مردمی در تنگه هرمز برگزار خواهد شد.

بستن تنگه هرمز یکی از ابزارهای ایران برای پاسخ به تهدیدات جدی کشورهای غربی به ویژه در عرصه تحریم اقتصادی ایران است. تنگه هرمز یکی از مهمترین گلوگاه‌های جهان است ۹۰ درصد صادرات نفت کشورهای حاشیه خلیج فارس از طریق آن عبور می‌کند و اگر تهدید ایران در بستن تنگه هرمز، همانند تنگه باب المندب عملی شود، فشار جدی به اقتصاد جهان وارد خواهد کرد.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.