قتل پنج عضو داعش در زندان های تاجیکستان

چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
https://iswnews.com/?p=127429

در جریان شورش زندانیان یکی از زندان های تاجیکستان پنج زندانی کشته و سه نفر از عوامل امنیتی زخمی شدند.

در جریان شورش ناشی از اقدام زندانیان گروه‌های تروریستی برای فرار از زندان شهر وحدت در ۱۵ بهمن ماه، دستکم پنج زندانی کشته و سه کارمند زخمی شدند. بر اساس اظهارات یک منبع امنیتی، پنج زندانی کشته شده از اعضای گروه تروریستی داعش بودند. برخی منابع دیگر مدعی هستند که زندانیان از اعضای گروه انصارالله تاجیکستان بودند، اما این خبر توسط هیچ منبع موثقی تایید نشده است.

طبق اطلاعیه وزارت عدلیه (دادگستری) تاجیکستان، ۹ زندانی با استفاده از چاقوهای دست ساز اقدام به درگیری با نگهبانان زندان کرده و سعی کردند زندانبان‌های تاجیک را بکشند و از زندانی در فاصله ۲۰ کیلومتری شرق شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان فرار کنند.

بسیاری از اعضای شاخه خراسان گروه‌های تروریستی داعش و القاعده از تکفیری‌ها و مخالفین دولت تاجیکستان هستند. این افراد برای فعالیت در گروه‌های تروریستی به عراق، سوریه و افغانستان می‌رفتند و پس از شکست و اسارت در این کشورها به زندان های تاجیکستان منتقل می‌شدند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.