حملات هوایی ارتش اسرائیل به جنوب سوریه

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حملات هوایی خود علیه سوریه، در شامگاه ۲۷ اسفند ماه، مواضع نظامی مختلفی را در مناطق جنوبی این کشور بمباران کرد.
بر اساس بررسیها، چند مقر نظامی در منطقه الکسوه دمشق، تیپ ۱۳۲ در حومه شهر درعا و مقر تیپ ۱۷۵ در حومه شهر ازرع هدف حملات جنگندههای اسرائیلی قرار گرفتند.
ارتش اسرائیل پس از این حملات طی بیانیهای اعلام کرد، «در حملات اخیر به جنوب سوریه، مقرها و تأسیسات مورد استفاده برای ذخیره سلاح و تجهیزات متعلق به ارتش سوریه منهدم شد.»


صهیونیستها مدعی شدند که وجود این تسلیحات در جنوب سوریه تهدیدی برای اسرائیل است و ارتش اجازه وجود تهدید نظامی در جنوب سوریه را نخواهد داد و علیه آن اقدام خواهد کرد.
طبق اعلام منابع محلی، در نتیجه حملات شب گذشته ارتش اسرائیل به جنوب سوریه دستکم سه نفر کشته و ۱۹ تن دیگر از جمله چند زن و کودک زخمی شدند.
دیدگاه