شوک پهپادهای یمن به اسرائیل و اردن (ویدیو)

شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
https://iswnews.com/?p=129651

نیروهای مسلح یمن طی یک عملیات ویژه با دو فروند پهپاد انتحاری یافا، دو هدف نظامی را در تل آویو مورد حمله قرار دادند.

در جریان این حمله، یک پهپاد انتحاری در منطقه ماعین واقع در غرب اردن توسط جنگنده‌های اسرائیلی رهگیری و منهدم شد.

سقوط لاشه‌ی این پهپاد موجب آتش سوزی در اطراف منطقه ماعین شد و دقایقی پس از گزارش آتش سوزی از سوی ساکنان اردنی، نیروهای امنیتی و دولتی به محل سقوط پهپاد اعزام شده و ضمن مهار آتش سوزی، منطقه را تا اطلاع ثانوی ورود ممنوع اعلام کردند.

منطقه ماعین از توابع استان مادبا در غرب اردن است و در نزدیکی دریاچه مرده (المیت) واقع شده است. جهت ورود این پهپاد نشان می‌دهد که حمله به احتمال زیاد از مبدأ عراق انجام شده است. البته نیروهای مسلح یمن در بیانیه خود درباره چگونگی انجام این حمله و یا اشتراک این حمله با گروه‌های مقاومت عراق توضیحی نداده‌اند. همچنین ارتش اسرائیل و اردن نیز ادعایی درباره مبدأ حمله نداشته و در بیانیه های خود تنها به دفع حمله پهپادی یمنی‌ها پرداخته‌اند.

بر اساس آمار تحولات جهان اسلام، حمله پهپادی به تل آویو، ۹۱مین عملیات هوایی ارتش یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی است.

مشارکت دوباره مقاومت عراق در حملات یمن به مواضع اسرائیل ضمن توسعه جبهه درگیری و تشدید تنش، می‌تواند فشار و ضربات جدی تری را به صهیونیست‌ها وارد کند. توقف مشارکت مقاومت عراق در حملات مشترک با یمن تحت فشارهای داخلی از سوی دولت این کشور و همچنین آمریکا است.

با توجه به تحولات اخیر سوریه و خروج حکومت جدید این کشور از جبهه مقاومت، جبهه عراق در مقابله با اسرائیل اهمیت بیشتری پیدا کرده و انتظار می‌رود که در ماه‌های آینده نقش مهمی در تحولات منطقه‌ای ایفا کند. طبق سخنان رهبر انصارالله اسرائیل درصدد گسترش فعالیت های هوایی در حریم هوایی این کشور است، بنابراین دیر یا زود صهیونیست‌ها وارد اقدامات جدی تری علیه گروه‌های عراقی خواهند شد و این مسئله می‌تواند به همراهی مستقیم آمریکایی‌ها در جنگ با عراق منجر شود.

در مجموع این تهدید بزرگ، ضرورت اقدام فوری و قاطعانه مقاومت عراق علیه اسرائیل را دوچندان می‌کند و نباید وعده های نسیه دولت عراق و فشارهای آمریکا موجب تسلیم و تعلیق عملیات پشتیبانی آنها از فلسطین شود.

ویدیوی ساکنان منطقه ماعین از محل سقوط پهپاد یمنی در اطراف این منطقه

عملیات نیروهای مسلح یمن برای پشتیبانی از مردم و مقاومت فلسطین در نبرد با رژیم صهیونیستی، از ۲۷ مهر ۱۴۰۲ در خاک فلسطین اشغالی و مسیر دریایی خلیج عدن-دریای سرخ آغاز شد. این عملیات با توقیف کشتی اسرائیلی گلکسی لیدر و حملات مداوم موشکی، پهپادی و شهپادی بیش از ۲۰۰ کشتی مرتبط با اسرائیل به اوج خود رسیده و موجب توقف کشتیرانی شرکت‌های صهیونیستی از مسیر دریای سرخ شد. ارتش یمن همزمان با حملات متعدد به کشتی‌های متخلف، بیش از ۹۰ عملیات موشکی و پهپادی نیز علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی اجرا کرده است. همچنین یک فروند جنگنده اف ۱۸ سوپر هورنت و ۱۸ فروند از پهپادهای MQ-9 آمریکا در جریان نبرد یمنی‌ها با ائتلاف آمریکایی-انگلیسی سرنگون شده‌اند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.