کشته و زخمی شدن شش نظامی صهیونیست در شمال غزه

یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲
https://iswnews.com/?p=129927

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله نیروهای حماس نظامیان اسرائیلی در شمال غزه، یک نظامی این رژیم کشته و پنج نظامی دیگر زخمی شدند که حال سه تن از آنها وخیم گزارش شده است.

در ساعت ۱۲:۵۸ (به وقت محلی) روز گذشته، گروهی از نیروهای لشکر ۲۵۲ در جاده لجستیکی ارتش اسرائیل در منطقه بیت حانون در شمال غزه، هدف حمله نیروهای کتائب القسام قرار گرفتند. رزمندگان القسام پس از خروج از یک تونل در این منطقه، یک گلوله RPG به سوی خودروی اسرائیلی شلیک کردند. در نتیجه این حمله، سه نظامی زن اسرائیلی زخمی شدند که حال دو نفر از آنها (یک افسر و یک پزشک رزمی) وخیم گزارش شده است.

پس از این حادثه، نیروهای کمکی ارتش اسرائیل به سوی محل حادثه اعزام شدند. رزمندگان القسام در ساعت ۱۳:۲۵ (به وقت محلی)، بمب‌های کنار جاده‌ای در مسیر این کاروان اسرائیلی منفجر کردند که طی این عملیات، یک نظامی صهیونیست کشته و دو تن دیگر زخمی شدند. حال یکی از زخمی‌های این حادثه وخیم اعلام شده است.

نظامی اسرائیلی که در جریان عملیات روز گذشته القسام کشته شد

بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده توسط تحولات جهان اسلام، شمار کشته‌های ادعایی اسرائیل پس از آغاز حمله زمینی به نوار غزه به ۴۱۷ نفر افزایش یافته است. مجموع کشته‌های “نظامی” بر اساس ادعای رژیم اسرائیل از ابتدای درگیریها تا این لحظه نیز به ۸۴۸ نفر رسیده است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.