حمله مسلحانه به عوامل سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن (ویدیو)

در نتیجه حمله یک فرد مسلح به عوامل سفارت رژیم صهیونیستی در شهر واشنگتن، پایتخت آمریکا، دو نفر از کارمندان سفارت این رژیم کشته شدند.
در همین رابطه شخصی به نام «الیاس رودریگز» شهروند ۳۰ ساله آمریکایی با اصالت اسپانیایی بازداشت شده است. طبق گزارش رسانه های آمریکایی، رودریگز از فعالان چپ رادیکال و عضو شعبه شیکاگو، یک سازمان کمونیستی مورد حمایت چین بوده است.



رودریگز در محوطه موزه یهودیان در واشنگتن، جایی که همایشی در حال برگزاری بود، به روی یک زن و یک مرد از کارمندان سفارت اسرائیل تیراندازی کرد و هر دوی آنها را به قتل رساند. الیاس رودریگز در لحظه بازداشت توسط پلیس آمریکا، فریادهایی در حمایت از فلسطین سر داده است.

به گفته رسانه های آمریکایی، هویت دو شخص کشته شده یارون لیسچینکی و یک زن دیگر به عنوان نامزد وی است که هر دو از کارمندان سفارت اسرائیل بوده و قصد ازدواج با یکدیگر را داشتهاند. لیسچینکی، از دیپلمات های جوان اسرائیلی بوده است که دستیار پژوهشی در امور خاورمیانه (غرب آسیا) و شمال آفریقا است. او متولد آلمان و از یهودیان مهاجر به فلسطین اشغالی بوده است. در مورد هویت و سمت نامزد وی نیز اطلاعاتی منتشر نشده است.
رؤسای جمهور آمریکا و رژیم اسرائیل و دیگر مقامات ارشد این دو رژیم با مظلوم نمایی و محکومیت یهودستیزی، این حمله را محکوم کردند.
نهادهای امنیتی آمریکا در حال تحقیق درباره علت حمله و همچنین تلاش برای شناسایی و دستگیری عاملان دیگر این حمله هستند.
دیدگاه