انتصاب نظامی فرانسوی به عنوان فرمانده جدید نیروهای ناتو در عراق

پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
https://iswnews.com/?p=130895

سرتیپ کریستوف هنزی به عنوان فرمانده جدید نیروهای ناتو در عراق معرفی و جایگزین لوکاس شخویرس شد.

سرتیپ هنزی در حاشیه مراسم معارفه خود بر تعهد ناتو به هماهنگی و همکاری مستمر با نهادهای نظامی و امنیتی عراق از طریق تبادل تجربیات، خدمات مشاوره‌ای و تقویت توانمندی‌ها تأکید کرد.

وی در جریان سخنرانی در این مراسم اظهار داشت که برای شخص من و برای فرانسه افتخار بزرگی است که فرماندهی نیروهای ناتو را در عراق که مهد تمدن است، به عهده بگیرم. ما مشاوره و آموزش‌های لازم را برای تقویت توانمندی‌های عراقی‌ها جهت جلوگیری از بازگشت تروریسم به اشکال مختلف آن فراهم خواهیم کرد. این امر کمک خواهد کرد مأموریت ناتو در عراق به یک شراکت پایدار و بلندمدت تبدیل شود و عراق را به یک شریک منطقه‌ای مهم تبدیل کند.

سرتیپ کریستوف هنزی در شروع فعالیت خود در بغداد، با عبداللطیف رشید، رئیس جمهور و محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق دیدار و گفتگو کرد.

در دیدار هنزی و رشید، راه‌های حمایت از روابط عراق و ناتو در پرونده‌های مرتبط با توانمندسازی و حمایت از نیروهای مسلح عراق از طریق ارائه مشورت و آموزش بررسی شد. دو طرف همچنین تحولات امنیتی در منطقه را بررسی کردند و رئیس جمهور عراق بر اهمیت گسترش چشم اندازهای همکاری دوجانبه بین عراق و ناتو شامل راه‌های بهبود مدیریت منابع انسانی و سیستم‌های اطلاعاتی برای مبارزه با تروریسم تاکید کرد.

فرمانده اسبق و جدید ناتو در بغداد نیز با نخست وزیر عراق دیدار کردند. السودانی در این دیدار از تلاش‌های شخویرس در زمان فرماندهی نیروهای ناتو در عراق قدردانی و بر تمایل عراق به حفظ روابط با ناتو تاکید کرد. السودانی در جریان این جلسه دستور داد همه نوع تسهیلات در اختیار نیروهای ناتو در عراق قرار گیرد تا آنها در ماموریت مشورتی خود در عراق موفق باشند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.