حمله ترکیبی ارتش یمن به فرودگاه بن گوریون، بندر ایلات و منطقه النقب

نیروهای مسلح یمن طی چهار عملیات جداگانه با استفاده از یک فروند موشک بالستیک و چهار فروند پهپاد انتحاری به فرودگاه اللد، مناطق نقب و ام الرشراش (ایلات) در فلسطین اشغالی حمله کردند.
طبق بیانیه سرتیپ یحیی سریع، نیروی موشکی نیروهای مسلح یمن امشب با یک فروند موشک بالستیک ذوالفقار فرودگاه اللد (بن گوریون) را هدف حمله قرار داد.
نیروهای مسلح یمن همچنین با استفاده از چهار پهپاد انتحاری در سه نوبت، یک هدف نظامی مرتبط با ارتش اسرائیل در منطقه النقب، فرودگاه اللد (بن گوریون) و بندر ام الرشراش (ایلات) را هدف قرار دادند.
سرتیپ یحیی سریع در ادامه این بیانیه افزود، این عملیات ها با موفقیت به اهداف خود رسیدهاند و پشتیبانی یمن از مردم و مقاومت فلسطین تا توقف جنگ و محاصره ادامه خواهد یافت.
طبق آمار تحولات جهان اسلام، این عملیات ۱۴۹-۱۵۲مین عملیات هوایی نیروهای مسلح یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی است.
دیدگاه