آغاز اعتراضات و اعتصاب سراسری در فلسطین اشغالی

یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
https://iswnews.com/?p=132896

رسانه‌های عبری صبح امروز از آغاز اعتراضات و اعتصاب سراسری در فلسطین اشغالی خبر دادند. این اعتراضات که به دعوت خانواده‌های اسرای اسرائیلی در غزه و مخالفان ادامه جنگ صورت گرفته است، از ساعات اولیه امروز در چندین شهر در سرزمین‌های اشغالی آغاز شد.

معترضان در شهر تل‌آویو و دیگر مناطق سرزمین اشغالی به خیابان‌ها آمده و اعتراضات خود را آغاز کرده‌اند. در تل‌آویو، معترضان با مسدود کردن تقاطع رعنانا، مسیرهای اصلی شهر را مختل کردند. هدف اصلی اعتراضات، فشار به دولت اسرائیل برای توقف سیاست‌های جنگی و رسیدن به توافقی برای تبادل اسرای اسرائیلی است.

یکی از نقاط کانونی اعتراضات، تجمع در مقابل منازل برخی مقامات ارشد اسرائیلی است. معترضان در مقابل منازل نیر برکات، وزیر اقتصاد، رون درمر، وزیر امور استراتژیک و شارن هاشکل، معاون وزیر امور خارجه تجمع کردند. این افراد از مخالفان سرسخت توقف جنگ به شمار می‌روند.

اعتراضات همچنین به دیگر نقاط فلسطین اشغالی کشیده شده است. در قدس اشغالی، معترضان با تجمع در ورودی جاده ۱ که به این شهر منتهی می‌شود، آن را مسدود کردند. در سایر مناطق، از جمله سواحل فلسطین اشغالی، معترضان با اعتصاب و اعلام همبستگی خواستار آزادی اسرای اسرائیلی شده‌اند. در ساحل تمح و منطقه کینرت، گروه‌هایی از معترضان با شعارهای ضد جنگ و در حمایت از اسرای اسرائیلی در غزه، به خیابان‌ها آمده‌اند.

این اعتراضات که بخشی از تلاش‌های گسترده‌ برای فشار به دولت نتانیاهو برای تغییر سیاست‌هایش در قبال اسرای اسرائیلی و پایان جنگ در نوار غزه است، در شرایطی شکل می‌گیرد که اوضاع امنیتی و انسانی در این باریکه به شدت پیچیده و بحرانی شده است. تظاهرات‌کنندگان خواستار تبادل اسرای فلسطینی با اسرای اسرائیلی هستند. در همین راستا، آن‌ها در تلاشند تا مقامات اسرائیل را به مذاکره با حماس ترغیب کنند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.