حمله به فرودگاه بن گوریون با موشک ذوالفقار یمنی

نیروهای مسلح یمن با یک فروند موشک بالستیک ذوالفقار، فرودگاه بن گوریون در حومهی تل آویو را مورد حمله قرار دادند.
به گفته سرتیپ یحیی سریع، این حمله موفقیت آمیز بوده و موجب اخلال در کار فرودگاه و فرار شهرک نشینان به پناهگاه ها شده است. سرتیپ یحیی سریع در این بیانیه، از مواضع کشورهای عربی و اسلامی در قبال فلسطین انتقاد کرده و بر تداوم عملیات یمن تا توقف جنگ و محاصره علیه نوار غزه تاکید کرد.
ارتش اسرائیل نیز مدعی است که نیروهای مسلح یمن یک فروند موشک بالستیک به سمت فلسطین اشغالی پرتاب کردند که این موشک به منطقه ای باز خارج از خاک فلسطین اصابت کرد. بنابراین هیچ آژیری در اراضی اشغالی به صدا درنیامده است.
طبق آمار تحولات جهان اسلام، این عملیات ۱۸۹مین عملیات هوایی نیروهای مسلح یمن علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی است.
عملیات نیروهای مسلح یمن برای پشتیبانی از مردم و مقاومت فلسطین در نبرد با رژیم صهیونیستی، از ۲۷ مهر ۱۴۰۲ در خاک فلسطین اشغالی و مسیر دریایی خلیج عدن-دریای سرخ آغاز شد. این عملیات با توقیف کشتی اسرائیلی گلکسی لیدر و حملات مداوم موشکی، پهپادی و شهپادی بیش از ۲۱۵ کشتی مرتبط با اسرائیل به اوج خود رسیده و موجب توقف کشتیرانی شرکتهای صهیونیستی از مسیر دریای سرخ شد. ارتش یمن همزمان با حملات متعدد به کشتیهای متخلف، بیش از ۱۸۵ عملیات موشکی و پهپادی نیز علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی اجرا کرده است. همچنین سه فروند جنگنده اف ۱۸ سوپر هورنت و ۲۲ فروند از پهپادهای MQ-9 آمریکا در جریان نبرد یمنیها با ائتلاف آمریکایی-انگلیسی سرنگون شدهاند.
دیدگاه