الجولانی: ما از اسرائیل می‌ترسیم، نه برعکس!

چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
https://iswnews.com/?p=133929

ابومحمد الجولانی، رئیس‌جمهور موقت سوریه در گفت‌وگویی با چارلز لیستر، مدیر برنامه سوریه در مؤسسه خاورمیانه نسبت به خطر وقوع ناآرامی‌های جدید در منطقه در صورت تأخیر در دستیابی به توافق امنیتی میان دمشق و تل‌آویو هشدار داد.

الجولانی تأکید کرد، «ما کسی نیستیم که برای اسرائیل مشکل ایجاد کنیم؛ ما از اسرائیل می‌ترسیم، نه برعکس.» وی در ادامه، به نقض‌های مداوم حریم هوایی سوریه و حملات اسرائیل در جنوب این کشور اشاره کرد و آن را تهدیدی جدی برای ثبات منطقه دانست.

او همچنین با صراحت هرگونه ایده تقسیم سوریه را رد کرد و هشدار داد که چنین اقدامی به ضرر کشورهای همسایه از جمله عراق و ترکیه خواهد بود.

الجولانی بیان داشت که سوریه تازه از یک جنگ داخلی ۱۵ ساله بیرون آمده و بازگشت به نقطه صفر برای همه ما فاجعه‌بار خواهد بود.

الجولانی قصد دارد اعلام کند که حکومت جدید دمشق، به‌دنبال تقابل با اسرائیل نیست؛ در واقع این سخنان می‌تواند نوعی پیام آرامش به تل‌آویو و هم‌زمان تلاش برای جلب اعتماد بازیگران غربی باشد. هشدار الجولانی درباره تجزیه‌طلبی و پیامدهای آن برای عراق و ترکیه نیز نشان می‌دهد که او به‌خوبی از حساسیت‌های ژئوپلیتیکی منطقه آگاه است و رئیس جمهور موقت سوریه از این موضوع برای کسب حمایت همسایگان و جلوگیری از طرح‌های تجزیه سوریه استفاده می‌کند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

مطالب پیشنهادی