دبیر کل حزب الله در مراسم سالگرد شهادت رهبران مقاومت لبنان و همراهانشان، بر سیاست های اصلی مقاومت در عدم پیروی از طرح های آمریکایی و صهیونیستی بر لبنان تاکید کرد.

نکات برجسته سخنرانی شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله در اولین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و شهید هاشم صفی الدین، رهبران مقاومت لبنان:

منطقه را ترک نخواهیم کرد و از سلاح دست نخواهیم کشید و همانطور که سید نصرالله به ما آموخت، حسین را رها نخواهیم کرد.

شهید حاج علی کرکی پس از شهید فؤاد شکر مسئولیت ریاست ستاد را بر عهده گرفته بود و در کنار سید نصرالله به شهادت رسید.

ما با یک جنگ جهانی از سوی اسرائیل و با حمایت آمریکایی و اروپا مواجه شدیم. هدف این جنگ پایان دادن به مقاومت در مسیر طرح اسرائیل بزرگ در کل منطقه بود. اگر حملات پیجر و ترور رهبران و فرماندهان همراه با جنگ برای هر ارتش یا گروهی شبه نظامی رخ داده بود، سقوط می‌کرد. اما ما ابتکار عمل را بازیافتیم و در میدان نبرد پیشروی ارتش دشمن را متوقف کردیم.

باراک به وضوح می‌گوید که آمریکا می‌خواهد حزب الله را خلع سلاح کند و ارتش لبنان را مسلح نخواهد کرد تا با اسرائیل مقابله کند. اجازه این کار را نخواهیم داد و با آن مقابله‌ی کربلایی خواهیم کرد. ما با هر طرحی که به اسرائیل خدمت کند، حتی اگر لباس ملی به تن کند، مقابله خواهیم کرد. آنها می‌خواهند ارتش لبنان با مردم خود بجنگد. ما دست ارتش را برای مقابله با دشمن واقعی می‌فشاریم و همیشه همراه او هستیم.

دولت باید وظیفه خود را در بازسازی انجام دهد و بودجه‌ای برای آن اختصاص دهد، حتی اگر اندک باشد. ما خواستار اجرای توافق طائف هستیم که بر آزادسازی کامل لبنان از جمله با استفاده از مقاومت تأکید دارد.

ما موافق برگزاری انتخابات پارلمانی در موعد مقرر هستیم.

زمینی که با خون‌های بزرگ آبیاری شده است، صهیونیست‌ها و دشمنان را بیرون خواهد راند و جز برای اهلش نخواهد بود.

به محور و مردم مقاومت می گویم، هیچ کس نمی‌تواند شما را شکست دهد و با هم پیروز خواهیم شد و شکست پروژه دشمن را نشان خواهیم داد. ما به عهدمان وفاداریم و این سالگرد را برای تأکید بر وفاداری‌مان برگزار می‌کنیم.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.