حمله ارتش رژیم صهیونیستی علیه ناوگان الصمود

پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
https://iswnews.com/?p=134211

نیروی دریایی ارتش رژیم صهیونیستی در عملیاتی گسترده، شماری از قایق‌های ناوگان جهانی الصمود را که عازم غزه برای شکستن محاصره و انتقال کمک‌های انسانی بودند، متوقف و ده‌ها نفر از سرنشینان آن‌ها را بازداشت کرد.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروی دریایی، حدود ۴۰ قایق از ۴۷ قایق ناوگان جهانی الصمود را توقیف کرده و سرنشینان آنها را بازداشت کردند. قایق‌ها و افراد بازداشت شده به بندر اشدود منتقل خواهند شد.

عملیات شناسایی نیروی دریایی ارتش اسرائیل برای جلوگیری از ورود قایق‌های ناوگان جهانی الصمود به نوار غزه ادامه دارد. علی‌رغم تلاش گسترده ارتش اسرائیل، حسان مسعود، خبرنگار شبکه الجزیره که با ناوگان جهانی الصمود همراه شده است، اعلام کرد که کشتی میکونو-البیره هم‌اکنون به آب‌های منطقه‌ای نوار غزه وارد شده است.

حمله نیروی دریایی رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود، موجی از محکومیت‌های بین‌المللی و اعتراضات مردمی را برانگیخته است. کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان، کلمبیا، مالزی، ونزوئلا، اسپانیا، استرالیا، انگلیس و برزیل، این اقدام رژیم صهیونیستی محکوم کرده و آن را را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانستند.

بازداشت فعالان بین‌المللی و واکنش گسترده افکار عمومی، بار دیگر غزه را به مرکز همبستگی جهانی تبدیل کرده است. تظاهرات در کشورهای مختلف جهان نشان می‌دهد که تلاش‌های مردمی در کنار میدان نظامی، جبهه‌ای دیگر علیه اسرائیل گشوده است.

اگرچه اثرات چنین اقداماتی فوری نیست اما در طول زمان بر شکل‌گیری ذهنیت نسل‌های جوان در کشورهای جهان به ویژه کشورهای غربی اثرگذار است. نسلی که امروز شاهد سرکوب کاروان‌های بشردوستانه است، فردا در عرصه سیاست و رسانه با نگاهی انتقادی‌تر به صهیونیسم وارد می‌شود. به همین دلیل، این نوع فشارها شاید کم‌هزینه‌ باشند اما در تخریب عقبه اجتماعی رژیم صهیونیستی تأثیری ماندگار و عمیق‌تر دارند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.