مرگ ناگهانی قاضی پرونده فساد نتانیاهو طی تصادف رانندگی

سه شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
https://iswnews.com/?p=136900

قاضی بنی شگای، رئیس دادگاه منطقه‌ای بئرالسبع، در پی سانحه رانندگی در جنوب سرزمین‌های اشغالی جان خود را از دست داد. وی ۵۴ ساله بود و تنها حدود یک سال از انتصابش به این سمت می‌گذشت.

بر اساس اعلام پلیس، خودرویی که از مسیر فرعی وارد بزرگراه شده بود با موتورسیکلت او برخورد کرد. پلیس اعلام کرده راننده خودرو مقابل به دلیل رانندگی خطرناک و مصرف مواد مخدر مقصر شناخته شده است.

قاضی شگای از سال ۲۰۰۷ به دستگاه قضایی پیوسته بود و در آوریل ۲۰۲۵ به ریاست دادگاه منطقه‌ای بئرالسبع منصوب شد. قوه قضاییه اسرائیل در بیانیه‌ای او را «قاضی‌ای برجسته، مدیری توانمند و شخصیتی محبوب» توصیف کرد و مرگ او را «ضایعه‌ای بزرگ» برای نظام قضایی دانست.

قاضی بنی شگای صرفاً یک مدیر قضایی نبود. او از چهره‌های کلیدی در رسیدگی به پرونده‌های پیچیده فساد به‌شمار می‌رفت و نقش مؤثری در پرونده موسوم به پرونده ۳۰۰۰ داشت؛ پرونده‌ای که به خرید زیردریایی‌ها و کشتی‌های جنگی از آلمان و ارتباط آن با اطرافیان بنیامین نتانیاهو مربوط می‌شود. جایگاه او باعث شده بود، تصمیماتش تأثیر مستقیمی بر روند سیاسی و قضایی کشور بگذارد.

مرگ این قاضی، درست در مقطعی رخ داد که جلسات اصلی رسیدگی به پرونده‌های مرتبط پایان یافته و صدور احکام نهایی نزدیک بود. این همزمانی باعث شکل‌گیری پرسش‌ها و تردیدهایی در افکار عمومی شده است. طبق رویه‌های قضایی، با درگذشت قاضی رسیدگی‌کننده، روند دادرسی با وقفه‌ای چندماهه مواجه می‌شود تا قاضی جدید بتواند هزاران صفحه اسناد و شواهد را بررسی کند. این تأخیر، عملاً می‌تواند به سود متهمان پرونده‌های کلان تمام شود و فشار افکار عمومی را کاهش دهد.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.