تمدن اسلامی نه امپراطوری شیعی
تمدن اسلامی زمانی با موفقیت شکل می گیرد که بر قلب های مردم حکومت کند، در قلب های مردم جایگاه والایی داشته باشد؛ در غیر اینصورت هرچقدرهم حکام کشور های مختلف تحت امر یک حکومت واحد باشند ولی از جانب مردم محبوبیت و مقبولیت نداشته باشند نمی توانند به ثبات دست یابند
نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی: ما با چالش های امنیتی روبرو هستیم. داعش با از دست دادن مناطق تحت کنترل خود و تسلط پیدا کردن ایران و نیروهای متحدش بر این مناطق می تواند چالشی بزرگ برای ما باشد که ما هرگز اجازه نخواهیم داد ایران بر این مناطق تسلط پیدا کند. در یک جمله خلاصه می کنم داعش رفت، ایران امد.
یوسی کهن، رئیس سرویس جاسوسی اسرائیل: تغییرات در خاورمیانه به نفع اسرائیل نیست و هر کجا که داعش بیرون رفته ایران جای ان را گرفته است. شمار نظامیان ایرانی و شبه نظامیان شیعی طرفدار ایران در سوریه به ۱۶ هزار نفر می رسد. نیروهای شیعی دیگر در سراسر دنیا در حمایت از ایران به سوی منطقه سرازیر می شوند.
هنری کسینجر در کنفرانس امنیتی مارگارت تاچر: اگر قلمرو داعش توسط سپاه ایران یا نیروهای شیعه تحت امرش اشغال شود، می تواند از تهران تا بیروت سبب ظهور امپراطوری تندوری ایران شود.
از تکاپوی این روزهای مقامات امریکایی و اسرائیل می توان فهمید که جمهوری اسلامی در مسیری قرار گرفته است که هر روز بر حامیان ایدئولوژیکش افزوده و بر توان بازدارندگی اش افزوده می شود.
طیف قابل توجهی از تحلیلگران بر این باور هستند که این اتفاق در راستای تشکیل یک هلال شیعی به رهبری ایران است، اما انها به تمام قضیه توجه نکردند؛ اگر قرار بود که جمهوری اسلامی فقط و فقط بدنبال حکومت شیعی باشد چرا از گروه های مقاومت فلسطینی که طیف وسعی از اهل سنت را شامل می شوند دفاع میکند؟ چرا از دولت سوریه به عنوان دولتی سکولار دفاع کرد؟
جمهوری اسلامی به دنبال احیای تمدن اسلامی است، تمدنی که باعث شد مسلمین در برهه ای از تاریخ الگوی جهانیان باشند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی حکومتی در ایران شکل گرفت که هدف و دغدغه اش عزت، شرف، اتحاد و همبستگی مسلمین بود، دغدغه اش ایستادن جلوی ظلم در سطح جهانی فارغ از قومیت و مذهب بود.
در جهت مقابل این گسترش ایدئولوژی؛ بهار عربی که تحت عنوان بیداری اسلامی نیز یاد می شود نیز نمود یک حرکت پر شتاب در تحقق این آرمان مقدس اما به روش مردم کشورهای عربی-اسلامی بود.
جمهوری اسلامی به دنبال آن است که مردم هر کشوری به خواست و اراده ی خود دولت مطلوب را انتخاب کنند، دولتی اختیارات را در دست بگیرد که با رای اکثریت به قدرت رسیده است. آیا می توان این شیوه را دیکتاتوری نامید؟
خیزش مردم در بهار عربی تا حدود زیادی این جریان دیکتاتور را ریشه کن کرد و نشان داد محبوبیت جریانها در خاورمیانه به چه صورت است.
تمدن اسلامی زمانی با موفقیت شکل می گیرد که بر قلب های مردم حکومت کند، در قلب های مردم جایگاه والایی داشته باشد؛ در غیر اینصورت هرچقدرهم حکام کشور های مختلف تحت امر یک حکومت واحد باشند ولی از جانب مردم محبوبیت و مقبولیت نداشته باشند نمی توانند به ثبات دست یابند.شاید بتوانند برای مدتی مثل آنچه که سعودی و دوستداران پول های نفتی اش ایجاده کردند بقا داشته باشند ولی این را نمی توان تمدن نامید.
دیدگاه
مگر تمدن یهودی یا تمدن مسیحی داریم که حالا بخواهیم به تمدن اسلامی برسیم؟از این توهمات بیایید بیرون.بدبختی اینجاست که فقط ایرانیان دارند برای این به اصطلاح تمدن اسلامی جان میدهند.ایرانیان خون میدهند ثمره نسیب ترکها می شود.
لطفا تعریف “تمدن” رو مطالعه کنید تا ببینید که هم تمدن مسیحی دارم و هم الان چند دهه است صیهونیست ها در حال تلاش برای ایجاد تمدنی بر پایه دین یهودیت هستند. از تلاش ایران برای ایجاد تمدنی اسلامی، ترک ها چه ثمره ای نصیب بردن؟
لطفا جستجویی درباره “تمدن” و معنی و مفهوم اون انجام بدید تا ببینید که ریشه تمدنی بر مبنای دین مسیحیت بیش از هزاره است و دهه هاست یهودیان تلاش میکنن که تمدن تشکیل بدن. میشه بگید از تلاش ایران برای ایجاد تمدنی اسلامی، ترک ها چه ثمره ای نصیب کردن؟
من نمیدونم ما چطور میخوایم تمدن اسلامی تشکیل بدیم وقتی از بشار اسد سکولار بی دین دفاع میکنیم؟!!!!!
روش حکومت در سوریه براساس سکولارسیم و ناسیونالیسم عربی برپا شده، این روش کشورداری باقی مانده از سالهای ۱۹۶۰ است و شاید بتوان سوریه و اردن رو آخرین نوع از این حکومت ها دونست (عراق و مصر و لیبی از همین نوع حکومت داشتن). اینکه الان نوع حاکمیت در سوریه اینچنیه دلیل نمیشه که بعدا سوریه همچون عراق یا مصر به سمت اصلاح سیستم نره.
البته بشار اسد در سال ۲۰۰۰ تحت پروژه بهار دمشق، میخواست در این زمینه اصلاحاتی انجام بده که اجازه ندادن و در بازه سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ که جنگ داخلی سوریه در اوج بود نیز محور مقاومت به طرف مقابل (محور اخوانی و محور غربی) درخواست اصلاح داد که باز هم اونا به چیزی جز ساقط کردن رضایت نمیدادن.
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لف لف خورد گهی دانه دانه
آقای بیژن عبدالکریمی در مناظرات خود متوهم بودن ایده تمدن اسلامی را نشان داد .اساساً تمدن یک امر فرآیندی است که در تاریخ قومی ظهور می یابد نه به مانند یک پروژه ظهور یابد .
هیچ کدام از فلاسفه و دانشمندان مسلمان یا غربی نیامدند بگویند ما می خواهیم تمدن اسلامی یا تمدن مدرن غربی را باید ایجاد کنیم .
گذشته از این ها در دوران اصلاحات و اوایل دولت اصول گرای احمدی نژاد اصول گرایان ادعای ایجاد ژاپن اسلامی را داشتند . اما از دولت دوم احمدی نژاد به بعد با شروع بحران اقتصادی فراگیر جهانی که ابتدا از اروپا شروع شد و بهار عربی که به سرنگونی تعدادی از رژیم های مستبد عربی انجامید آقایان را به این توهم رساند که بله الگوی نظام سیاسی و اقتصادی ایران بهترین الگو برای کشورهای اسلامی می باشد . اما مدتی نگذشت که تحریم های کمرشکن جهانی به رهبری آمریکا و بدتر از آن ناکارآمدی های نهادهای داخلی اوضاع اقتصادی به مراتب بحرانی تر و بدتر از کشورهای اروپایی با رکود و تورم سنگین و فساد های نجومی در داخل کشور برجا گذشت . سرانجام هم حسن روحانی در سال ۹۲ روی کار آمد که بدنه اصلی دولت آن را اصلاح طلبان بیشتر از جریان کارگزاران سازندگی که لیبرال بودند تشکیل می دادند که این دولت غربگرا مشت محکمی بر جریان غرب ستیز مدعی تمدن اسلامی نوین بود .
البته این توهمات را رژیم گذشته یعنی پهلوی و شخص شاه داشت و مدعی بود که ایران را به بالاترین درجات پیشرفت و تمدنی و هم ردیف با ژاپن و آلمان !!! خواهند رساند که خوب دیدیم سرانجامشان چه شد و سرانجام این مدعیان که فقط حرافی کرده و در عمل روز به روز مملکت را به ناکارآمدی و تباهی بیشتر می کشند تفاوتی با آن قبلی ها نخواهد داشت .