به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام”؛ این مصاحبه مهم آغاز پوشش ویژه شبکه المیادین از اولین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به مدت دو هفته است.

– سید حسن نصرالله: ما باید در باقیمانده دوره ترامپ با احتیاط و دقت رفتار کنیم.
– اطلاعات و داده های دقیقی در دست داریم که ترامپ و دشمن اسرائیلی تا روز ۲۰ ژانویه یعنی روز پایان ریاست جمهوری ترامپ، البته اگر او نتیجه را بپذیرد و کاخ سفید را ترک کند، قصد دارند دست به اقدامی علیه ما بزنند.
– هدف قرار دادن رهبران حزب الله یک هدف مشترک اسرائیلی، آمریکایی و سعودی است.
– اطلاعات ما این است که عربستان سعودی از مدت زمان طولانی و حداقل از زمان جنگ با یمن به دنبال ترور من بوده است.
– طبق اطلاعاتی که طرف‌های شرقی و غربی به ما داده‌اند در اولین دیدار محمد بن سلمان و ترامپ یکی از پرونده‌هایی که بررسی شد و سعودی تلاش داشت اجرایش را به آمریکا بسپارد، ترور بنده بود.
– آمریکا هشدار می‌دهد این مسئله ممکن است موجب جنگ شود و سعودی می‌گوید اگر موجب جنگ شد تمام هزینه‌های جنگ را خواهد داد. ما چند سال است این اطلاعات را داریم و براساس آن‌ها عمل می‌کنیم.
– ترور دو فرمانده شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس عملیاتی علنی بود، برخلاف ترور دو شهید مغنیه و فخری زاده که غیرعلنی انجام گرفت.
– شهید سلیمانی دارای شخصیت کاریزماتیکی بود و توانایی زیادی در نفوذ در کسانی که او را می شناختند داشت و شخصیتی برجسته و انسان دوست بود.
– شهید سلیمانی فردی استراتژیست و برنامه ریز و همزمان مرد میدان و تاکتیکها بود.
– قبل از اینکه حاج قاسم به شهادت برسد، من بسیار نگران او بودم و بارها به او هشدار دادم.
– شهید المهندس شریک اصلی ساخت دو پیروزی بود: یکی پیروزی بر اشغال آمریکا و دیگری پیروزی بر داعش.
– شهید المهندس یک رهبر بزرگ و شخصیتی شبیه به شهید سلیمانی است.
-قبل از اینکه حاج قاسم به شهادت برسد، من بسیار نگران او بودم و بارها او را بر حذر داشتم. وقتی از نگرانی ام به او گفتم خندید و گفت خوب است پس شهادت نصیبم می‌شود.
– من خیلی دلم برای شهید سلیمانی تنگ شده است و احساس می‌کنم که ما یک نفر هستیم.
– شهید سلیمانی روابط با همه جناح های مقاومت فلسطین را در زمینه های مختلف توسعه داد. او هیچ خط قرمزی در پشتیبانی لجستیکی از گروههای فلسطینی برای خود نمی‌دید.
– تحویل موشک های کورنت به مقاومت فلسطین در غزه، از اقدامات شهید سلیمانی بود.
– همچنین موشک های کورنت که ما در جنگ تموز از آن استفاده کردیم، از طریق سوریها از روسیه خریداری شد.
– ایران فقط یک بهانه برای نظام های عربی است که توافق نامه های عادی سازی را امضا کنند، زیرا مسئله فلسطین بر دوش آنها است.
– توانایی محور مقاومت چندین برابر بیشتر از سالها قبل است، اما مهمترین چیز اراده است.
– در سفر اخیر اسماعیل هنیه به لبنان، او را بیش از یک بار ملاقات کردم. من و ایشان در مورد موضوعات مختلف منطقه از جمله سوریه صحبت کردیم.
– رابطه حماس و سوریه بایستی از نو تنظیم شود و فضای مثبتی وجود دارد و این امر به زمان نیاز دارد.
– من فکر می کنم که حماس به دنبال تنظیم روابط خود با دمشق براساس یک منطق است.
– رزمایشهای مشترک بین گروه‌های مقاومت در غزه یک گام بسیار مهم است و نشانگر قدرت و ترساندن دشمن است.
– تلاش‌های حاج قاسم و سپاه قدس در حمایت از گروه‌های مقاومت فلسطین پنهان و غیرعلنی بود.
– حضور شهید قاسم سلیمانی در رسانه ها که با نبرد علیه داعش در عراق آغاز شد، موضوعی عمدی و برنامه ریزی شده نبود، اما این موضوع ثابت کرد که چه کسی از منطقه دفاع می‌کند.
– رابطه شهید سلیمانی با مرجعیت دینی در عراق خصوصاً در پرونده های اصلی خوب بود.
– اکثر عملیاتهای نظامی علیه اشغال آمریکایی ها در عراق توسط گروههای مقاومت انجام میشد.
– در عملیات مقاومت عراق علیه اشغال آمریکا یک خاموشی گسترده رسانه ای وجود داشت و شبکه های ماهواره‌ای عربی از پخش فیلم های مقاومت علیه آمریکا امتناع می‌کنند.
– نیروی قدس و حاج قاسم سلیمانی از مقاومت عراق پشتیبانی حقیقی می‌کردند.
– ارتش آمریکا شهید سلیمانی و سپاه قدس را تهدید کرد که در صورت ادامه پشتیبانی از مقاومت، مواضع آنها در ایران را بمباران می‌کند.
– آنها به حاج قاسم پیامی فرستادند تا به وی کمک کنند بدون درگیری از عراق خارج شود.
– ترامپ نیروهای آمریکایی را در عراق و سوریه نگه می دارد تا ثروت و نفت این دو کشور را غارت کند.
– خسارتی که ما با شهادت حاج قاسم و ابومهدی مهندس دیدیم به لحاظ شخصی جبران نخواهد شد اما چنین سرنوشتی در چنین نبرد عظیمی طبیعی است و ما همه در حال ادامه دادن این مسیر و رقم‌زدن پیروزی‌های بزرگ در منطقه هستیم.
– برخی افراد حتی دوستان، حمله‌ی ایران به عین الاسد را کوچک شمردند و بحث کردند این حمله کشته‌ای داشته یا نداشته. اصلا مسئله این‌جا نیست. مسئله این است که سران یک کشور اسلامی در خاورمیانه که منافع مشخصی در منطقه دارد، شجاعت این را داشتند که به صورت مستقیم و علنی به یک پایگاه امریکایی حمله کنند. این یک رفتار استراتژیک عظیم است!
– در هفته‌های اول بحران سوریه تلاش‌های بسیار بسیار زیادی برای ایجاد گفت‌وگو میان نظام و مخالفان صورت گرفت. شاید نخستین باری است که در رسانه‌ها گفته می‌شود اما در تهران یک اتاق عملیات ایجاد شده بود که رهبری مستقیما بر آن نظارت می‌کردند. حتی افراد غیر مرتبط با مسائل نظامی مثل مرحوم آیت الله تسخیری که تمام فعالیتشان فرهنگی بود، در آن چند هفته از تمام روابطشان استفاده کردند تا مخالفان با نظام وارد گفت‌وگو شوند اما از همه‌جا تنها یک پاسخ شنیده می‌شد: این نظام به‌زودی سقوط خواهد کرد و تلاش نکنید آن را نجات دهید و چند هفته‌ی دیگر قدرت دست ماست.
– تمام مدتی که حاج قاسم در میانه‌ی جنگ ۳۳ روزه ضاحیه‌ی جنوبی بیروت را ترک کرد و به ایران بازگشت ۲۴ ساعت بود! او به دمشق رفت، به تهران رفت، به مشهد رفت، با رهبری و رئیس جمهور و مسئولان دیدار کرد و هماهنگی‌ها را انجام داد و قول‌ها را گرفت و دوباره به تهران برگشت، به دمشق برگشت و به ضاحیه آمد. همه در ۲۴ ساعت! حتی نمی‌دانم خانه رفت یا نه.
– وقتی ما به ایران می‌رفتیم حاج اسماعیل در تمام جلسات ما با حاج قاسم حضور داشت و در دل ماجرا بود. حتی گاهی از حاج قاسم می‌پرسیدیم اگر اتفاقی برای شما افتاد ما باید چه کنیم؟ ایشان می‌گفت حاج اسماعیل جانشین من است و طبیعتا ایشان بیش‌ترین شناخت را نسبت به جانشین خودشان داشتند. گرچه امروز حاج اسماعیل تقریبا همه‌ی پرونده‌های حاج قاسم را دست گرفته‌اند اما اگر بخواهیم واقع‌بین باشیم باید کمی به ایشان وقت بدهیم تا مستقر شوند و نباید توقع داشته باشیم در همین مدت کوتاه، رفتاری همانند رفتار حاج قاسم پس از ۲۰ سال فرماندهی سپاه قدس داشته باشند.
– امروز حزب الله دوبرابر سال گذشته موشک نقطه‌زن دارد و اسرائیل می‌داند اگر اشتباهی در لبنان مرتکب شود ما پاسخ متناسب خواهیم داد و خودش می‌داند متناسب یعنی چه. در عین حال به مردمش دروغ می‌گوید و به برخی نظامیان مدال می‌دهد که شما توانسته‌اید پروژه‌ی موشک‌های نقطه‌زن حزب الله را متوقف کنید!
– اسرائیل امروز از رفتن ترامپ، توافق هسته‌ای ایران و مسائل داخلی خودش بسیار نگران است.
– در پاسخ به شهادت برادرمان در سوریه فرمان ابلاغ شده و امکانات نظامی وجود دارد و تأخیرش تا امروز تنها نظامی بوده و سیاسی نبوده. چون چیزی که اسرائیل را بازمی‌دارد کشتن است اگرنه شلیک به چند تپه یا خودروی زرهی خالی در مرز و فیلمبرداری از انفجارها کاری ندارد اما این در مقابل اسرائیل نقطه‌ی ضعف است چون بتن و آهن و پول‌های تمام جهان در اختیار اسرائیل است و با زدن این چیزها بازداشته نمی‌شود. در پاسخ نظامی پیشین، بحثی پیش آمد که خودرویی که ما زدیم واقعا حامل سرباز بوده یا نه، به همین علت این‌بار به برادران تأکید کردیم تا با چشم خودتان ندیدید یک انسان زنده واقعا آن‌جا هست نزنید!
– برخی‌ها برای تشکیل کابینه‌ی لبنان و پایان جنگ یمن و حل معضل بحرین و… منتظر گفت‌وگوی ایران و امریکا هستند. بنده به آن‌ها می‌گویم اگر منتظر چنین گفت‌وگویی هستید باید تا ابد منتظر بمانید چون ایران هیچ‌گاه به‌جای دیگران و در مورد پرونده‌های منطقه با امریکا گفت‌وگو نخواهد کرد. چند سال قبل در مذاکرات هسته‌ای در وین، طرف مقابل پیشنهاد داده بود پرونده‌های موشکی و هسته‌ای نیز وارد دستور کار شوند و ایران می‌توانست با گفت‌وگو بر سر مسائل منطقه، امتیازاتی برای کشور خودش به دست بیاورد اما چنین کاری نکرد و پس از این هم نخواهد کرد. ایران به‌جای هیچ کس تصمیم نمی‌گیرد و مذاکره نمی‌کند.

مجری: یکی از بینندگان پرسیده شما واکسن می‌زنید؟
سید حسن نصرالله: تا الآن به آن فکر نکرده بودم.
مجری: یعنی واکسن امریکایی می‌زنید؟
سید حسن نصرالله: نه قطعا امریکایی‌اش را نمی‌زنم. من در مسائل تخصصی به متخصصان رجوع می‌کنم. پزشکان معتمدی هستند که من به نظر آن‌ها عمل می‌کنم. بگویند واکسن بزن می‌زنم، بگویند نزن نمی‌زنم.




  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  1. محمد دوشنبه, ۸ دی, ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲

    سیدنا!
    فدائی داری
    امیدوارم روزی در خدمتت باشم

    پاسخ
  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.