اینفوگرافیک: گروههای مقاومت عراقی
پس از ترور شهیدان حاج قاسم سلیمانی و مهدی المهندس توسط آمریکا در تاریخ ۱۳ دی ۱۳۹۸ هجری شمسی، تاکنون ۱۸ گروه مقاومت عراقی جدید برای مقابله با اشغالگری آمریکا در عراق اعلام موجودیت کردهاند.
در بامداد ۱۳ دی ۱۳۹۸ حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و ابومهدی المهندس معاون سازمان حشد الشعبی و همراهانشان در حمله هوایی رژیم آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند. پس از این حادثه، گروههای مقاومت و شخصیتهای برجسته منطقه ضمن تاکید و قدردانی از اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در نبرد با تروریسم و افزایش امنیت در منطقه، آمریکا را به دریافت پاسخی شایستهی این جنایت وعده دادند.
مردم و گروههای عراقی نیز با توجه به شهادت مظلومانه هموطنان خود بدست آمریکا در سالهای گذشته و نقض مکرر حاکمیت کشورشان، بصورت جدی تری خواهان اخراج آمریکا از عراق و گرفتن انتقام خون شهدای این حادثه تروریستی شدند.
از این رو پس از گذشت مدت کمی از این جنایت، گروههای مقاومت جدید عراقی در این کشور اعلام موجودیت کردند. این گروهها هدف اصلی خود را مقابله نظامی شدیدتر و جدیتر علیه آمریکا و منافعش در تمام مناطق عراق تا اخراج کامل نیروهای اشغالگر از خاک کشور عنوان کردند.
تاکنون ۱۸ گروه مقاومت عراقی برای مقابله با اشغالگری آمریکا در این کشور اعلام موجودیت کردهاند. اسامی این گروهها بدین شرح است:
۱- گروه مقاومت قاصم الجبارین
۲- گروه مقاومت اصحاب کهف
۳- گروه مقاومت سرایا اولیاء الدم
۴- گروه مقاومت فصیل المقاومه الدولیه
۵- گروه مقاومت سرایا ثوره العشرین الثانیه
۶- گروه مقاومت عصبه الثائرین
۷- گروه مقاومت اولو العزم
۸- گروه مقاومت کتیبه السابقون
۹- گروه مقاومت لواء خیبر
۱۰- گروه مقاومت ثار المهندس
۱۱- گروه مقاومت قوات ذوالفقار
۱۲- گروه مقاومت ابالفضل العباس
۱۳- گروه مقاومت سرایا المنتقم
۱۴- گروه مقاومت الشهید کریم درعم
۱۵- گروه مقاومت لواء منتقمون
۱۶- گروه مقاومت لواء الثائرین
۱۷- گروه مقاومت سرایا ابابیل
۱۸- گروه مقاومت تشکیل الوارثین
در طول سال ۱۴۰۰، گروههای مقاومت عراقی بصورت مستقیم و غیر مستقیم تاکنون ۲۰۵ حمله علیه آمریکا و منافع آمریکا در خاک عراق انجام دادهاند. بیشتر این حملات در قالب بمبهای کنارجادهای علیه کاروانهای لجستیک آمریکایی انجام شده است.
مجموعه پوسترهای “گروههای مقاومت عراقی” به زبانهای انگلیسی، عربی، کردی، آذری، روسی برای نشر در شبکههای اجتماعی:
دیدگاه