شاخص های دموکراسی در عراق و اسپانیا

یکشنبه 9 مهر 1396 - 13:01
https://iswnews.com/?p=4607

دولت عراق که می‌گویند کردها را سرکوب می‌کند، برای جلوگیری از رفراندوم کردستان نیرویی اعزام نکرد… در دموکراسی «اسپانیا» دولت بیشتر از ده هزار نیرو فرستاده تا صندوق‌ها را به زور باتوم جمع کنند.

آنها که می گویند دولت عراق کردها را سرکوب و محدود کرده است، آیا می توانند نام یک زندانی سیاسی کرد در زندان های دولت عراق را بگویند؟ تا به حال دولت عراق کدام رسانه کردی را بسته است؟

از کانال تلگرامی “شهروند خاورمیانه”

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  1. ممنون بخاطر گفتن اقعیات وبرخوردعلمی وحرفه ای با مسائل روز یکشنبه, ۹ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰

    باباجان ،شرایط کردهافرق میکنه، ارتش دارن مجهزن ،دارن باداعش میجنگن، ازاون ورم ارتش عراق ضعیف شده و درگیرجنگ باداعشه، اختلافهای قومی و مذهبی درعراق هست که شرایط رو حساسترمیکنه…یه باردرزمان مالکی ارتش اعزام شد برای به دست گرفتن گذرگاههاباایران یه درگیری کوچک هم پیش اومدولی کردهازیربارنرفتن..
    درکل مقایسه موقعیت هردوکشور اشتباهه
    اتفاقا جدایی طلبان کوموله و حزب دموکراتیک هم درایران شورش کردن ولی باهوشیاری ودرایت فرماندهان نظامی وسیاسی کلکشون کنده شد…
    اگه دولت عراق و ارتش و موقعیت کردها هم اینطورنبود و فشارهاوحساسیتهای سازمانهای بین المللی و شرایط منطقه نبود،مطمئنا واکنش شدیدی از دولت مرکزی عراق میدیدیم

    پاسخ
    1. علی یکشنبه, ۹ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۹

      دولتهای همسایه باید به عراق کمک کنند کنترل گذرگاه های مرزی را بدست بگیره. کردها قابل اعتماد نیستند. وقتی کمکهای ایران را یک شبه فراموش کردن بیخود نیست تو جشنهاشون مدعی ارومیه و قزوینم بشن.
      جالبه وزیر خارجه امریکا که اینهمه اسلحه بهشون دادن سه بار زنگ زد و طرح جایگزین دادن بازم قبول نکردن الان که در جهان منزوی اند باید ایران و ترکیه کار را به دولت عراق بسپارند.

    2. ناشناس یکشنبه, ۹ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۶

      خیلی ها کمک های ایران رو فراموش کردند به این خاطر که ما روی بد آدم هایی سرمایه گذاری می کنیم، شما سرمایه گذاری روی شیعیان لبنان رو با سنی های فلسطین (حماس) در نظر بگیرید، یا کمک به سودان و سوریه باید بدونیم پول رو خرج می کنیم ولی بدون نتیجه هست، بهترین کار گرفتن اقتصاد کشور مورد نظر در دست هست و بعد از آن زبان فارسی و مدرسه ها، وقتی از کودکی روی آنها کار بشه که ایران تنها دوست آنهاست در آینده اونها به طور خودجوش مدافع ما می شوند و اتفاقا تعصب هم خواهند داشت
      همون کاری که آمریکا در ایران کرد و الان خیلی ها اگر تحریم هم بشیم باز از آمریکا دفاع می کنند!
      به جای اینکارها باید در این سال ها اقتصاد کردستان رو توسط کردهای شیعه در دست میگرفتیم و روی کردهای شیعه عراق سرمایه گذاری می کردیم نه روی بارزانی ها

    3. حمید رضا کریمی یکشنبه, ۹ مهر, ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۰

      ایران در بسیاری مقاطع، به صورت مقطعی روی برخی جریان ها و گروه ها سرمایه گذاری کرده است، و البته در همان مقطع و با توجه به مقدار سرمایه گذاری، سودش رو هم برده…
      مثلا در قضیه حماس، بله ایران کمک کرد… مخصوصا در مقعطی که غزه در حال جنگ بود و سقوطش بدون کمک های ایران محتمل تر بود (یکی از مهمترین عوامل توقف جنگ غزه، موشک های فاتحی بود که ایران تکنولوژی ساختش رو به غزه رسوند)، اما این رو هم در نظر بگیرید که ایران هم در این جریان سود کرد و عدم سقوط غزه باعث شد که اسرائیل خیالش از پشت سر راحت نشه!
      این اشتباه استرانژیکیه که فکر میکنید کمک های مقطعی ایران، میتونه یه متحد رو برای همیشه برای ما نگه داره… به خصوص اگر کمکها فقط مالی باشه و عقدتی نباشه….
      حرفتون تا حدی درسته ولی این رو هم در نظر بگیرید که سیاست ایران، گسترش استعماری تشیع نیست…. و البته اگر بخواهیم از دین استفاده استراتژیک کنیم، مطمئنا محکوم به شکسته

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.