طبق خبرهای غیر موثق و تصاویر منتشر شده، امروز تعدادی از فرماندهان عراق به نمایندگی از دولت مرکزی با نمایندگان حزب بارزانی و فرماندهان پیشمرگه برای رسیدن به توافق جلسه ای تشکیل دادند.

با اطلاعاتی که از جلسه به بیرون رسیده است، اقلیم کردستان با دولت مرکزی برای تحویل دادن مناطق مورد مناقشه و دروازه های مرزی به توافق رسیده است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  1. kmaly جمعه, ۵ آبان, ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۰

    با سلام :تنها کاری که دولت عراق بدون درنک باید هم برای امنیت خودش وسه کشور همسایه انجام دهد لغو خودمختاری و ندادن هرکونه بهانه به بیکانکان جهت مداخله در امور این کشور کمترین تا خیرجایز نیست

    پاسخ
    1. mohsen شنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۰

      مسئله فدرالیزم در قانون اساسی عراق نهادینه شده است . دولت عراق باید سعی کند کردها و دیگران را ملزم به رعایت قانون کند نه اینکه خودش ناقض قانون باشد . شرایط عراق با ایران و ترکیه فرق دارد . برگ برنده عبادی ، دولت قانون است نه فقط قدرت نظامی .

  2. ناشناس جمعه, ۵ آبان, ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۱

    با رسیدن نیروهای عراقی به مرزهای دهوک بود که بارزانی به التماس افتاد. این نشون میده که حفظ ارتباط با کردهای سوریه برنامه ای دیکته شده به بارزانی از سوی امریکا و اسرائیل و ضروری است و خود این نشون میده که چه برنامه هایی برای آینده و ایجاد یک سرزمین غصبی یکپارچه در +سر دارند.

    دولت عراق باید دهوک را در اختیار بگیره در شروطش.

    پاسخ
    1. ناشناس شنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸

      سرزمین غصبی برو اول تاریخ مطالعه کن بعد بیا نظر بده درسته که قبلا دولت کردی وجود نداشته ولی کشور عراق در زمان شاهنشاهی ساسانی جزو سرزمینی ایران بوده و وجود مردمان کرد در عراق که جزء اقوام اصیل ایران هستن تاکیدی دیگری بر این موضوع هست همین بغداد از خرابه های شهر تیسپون ساخته شده اگر در این ۴۰ سال به جای حمایت از فلسطینی ها و اعراب از اقوام کرد عراق حمایت می شد کردها نه تنها طرفدار ما می شدند بلکه خواستار پیوستن دوباره به ایران می شدند.

    2. حمید رضا کریمی شنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۱

      حمایت از احزاب و مردم کرد حداقل در این ۴۰ ساله جمهوری اسلامی، حتی با اینکه بعضی گروه های کرد از همون اول ساز جدایی میزدن، لحظه ای قطع نشده.
      تعجب میکنم شما تاریخ شاهنشاهی ساسانی رو که به نفعتونه بلدید، اما تاریخ معاصر رو به روی خودتون نمیارید…
      حداقل در ۸ سال جنگ، دوباره یه دوره بین سالهاب ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۶ و دوباره یه دوره بین ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶؛ ایران کمک های غیرقابل انکاری به کردها کرده و البته کردها هم در مقابل به ایران کمک کردند.
      چه نمونه ای بهتر از اینکه مثلا در عراق، این همکاری ها منجر به نزدیکی بسیار زیاد اتحادیه میهنی از بین کردها و حزب بدر از بین عربها به ایران شد…
      اینکه گفته بشه سرزمینی که کردها در اون زندگی میکنن غصبی هست (هرچند فراتر از مرزهای اقلیم کردستان غصبیه) درست نیست ولی اینکه شما هم منکر کمکها و همکاری ایران و کردها بشید، خیلی غلط تره…

    3. ساسان شنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲

      منظور کدوم حمایته اگر منظورتون داشتن کنسول گری و رابطه سیاسی باشه که حمایت نیست و اگر در جنگ هم کمکی شده یک قلم را بیان فرمائید یک سوالی ازتون دارم اگر به جای حشد شعبی در عراق بسیج کرد رو درست می کردیم و تجهیزاتی که شامل توپ ۱۰۶ و موشک های ضد تانک و نفربر های ام ۱۳ را به چای حشد شعبی عربی به نیروی بسیج کرد می دادیم ایا بغداد در دست ما نبود جمهوری اسلامی که اینقدر زرنگه که از فاصله ۱۰۰۰ کیلومتری و با بودجه کلان از اعراب حزبی طرفدار خودش درست میکنه نمیتونه از کردها که ریشه ایرانی دارند و در نزدیکی ایران هستند حزبی سیاسی که خواهان پیوستن دوباره به ایران باشند رو درست کنه

    4. حمید رضا کریمی شنبه, ۶ آبان, ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷

      خوب اینطور که مشخصه شما حتی اطلاعات اولیه از کمک های ایران به کردهای عراق ندارید!
      تنها یک مورد مثلا در حمایت ایران از اقلیم در مقابل داعش از زبان بارزانی در خبرگزاری دویچله: «ما مواضع آنها در ایام یورش داعش به کردستان را فراموش نمی‌کنیم. آنها اولین کسانی بودند که به یاری ما شتافتند و در کنار ما قرار گرفتند»
      یا در مورد حمایت از کردها در مقابل صدام که دیگه حمایت های ایران از کردهای عراق به خصوص اتحادیه میهنی که مشخصه…
      در نهایت در مورد موضع بسیار سطحی نگرانه شما در مورد این موضوع که ایران حزبی کردی درست کنه که بهش نزدیک باشه تا کردها رو به ایران ملحق کنه!!!! باید گفت که این حرکت ها در قرن ۲۱ اصولا معنایی نداره… ایران به دنبال پیدا کردن شریک استراتژیک در منطقه هست نه زیر دست… در این راه هم به هر کس که خواهان کمک بوده، کمک کرده.
      در موضوع چرایی تجهیز نیروهای مردمی عرب و نه کرد هم همین بس که تجهیز نیروها در همون هفته اول ورود داعش به عراق، همزمان هم برای کردها و هم برای عرب ها صورت گرفت. حتی روایت هایی که گفته میشه اینه که قاسم سلیمانی در اون برهه بیشتر اربیل بود تا بغداد. ولی طبیعتا در این مسیر، عزم عرب ها برای بیرون کردن داعش بسیار قوی تر و جدی تر از کردها بود… و البته چرخش کردها به سمت آمریکا و اروپا هم بی تاثیر نبود.

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.