به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” مختار محمداف سفیر دولت باکو در تل آویو یکشنبه ششم فروردین ۱۴۰۲ اعتبارنامه خود را به اسحاق هرتزوگ رئیس جمهور رژیم اسرائیل تقدیم کرد.

این حرکت از سوی دولت باکو در زمان فعلی در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در منطقه قفقاز در بالاترین سطح خود قرار دارد و رسانه‌های دولتی و غیردولتی باکو جنگ روانی شدیدی را علیه ایران آغاز کرده اند و بر طبل جنگ در قفقاز می‌کوبند.

پیشتر در آبان ماه سال ۱۴۰۱، اخبار بازگشایی سفارت دولت باکو در تل آویو رسانه‌ای شده بود. در ۲۱ دی ۱۴۰۱ نیز، طی فرمان رسمی الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، مختار محمداوغلو ممداُف (محمد اف) به عنوان سفیر فوق العاده و تام الاختیار دولت باکو در تل‌آویو منصوب شد.

جمهوری آذربایجان اولین کشوری است که با اکثریت مردم شیعه، اقدام به بازگشایی سفارت در سرزمین‌های اشغالی فلسطین کرده است. این حرکت درحالی از سوی دولت باکو و به نام “کشور اکثریت شیعه” ثبت شده است که دولت این کشور، در واقع هیچ باوری به آرمان‌ها و اعتقادات اصیل شیعیان ندارد و این حرکت نه از سوی مردم متدین جمهوری آذربایجان، بلکه فقط از سوی دولت سکولار باکو انجام شده است.

بیشتر بخوانید:
جمهوری آذربایجان در فلسطین اشغالی سفارتخانه افتتاح می‌کند!
نگاهی به گرمی روابط دیپلماتیک باکو و تل آویو

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.