دفع هجوم مسلحین در شمال حماه و نقض مکرر آتش بس توسط مسلحین
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” شب گذشته ارتش سوریه حملات مسلحین از محور لطامنه و کفرزیتا به سمت مواضع ارتش سوریه در منطقه زلین و محرده را دفع کردند.
در پی این حادثه درگیریهای شدیدی بین ارتش سوریه و مسلحین جیش العزه و جبهه النصره بوقوع پیوست که با کشته و زخمی شدن تعدادی از مسلحین، عملیات آنها ناکام ماند.
ارتش سوریه در پاسخ به این حملات خطوط امداد و پشتیبانی مسلحین را زیر آتش توپخانه های خود قرار داد.
لازم به ذکر است مانند حملات گذشته مسلحین، تغییری در وضعیت خطوط تماس ایجاد نشد.
مسلحین جیش العزه یکی از گروه های اصلی مسلحین و مرتبط با جبهه النصره(تحریرالشام، شاخه القاعده در سوریه) در مناطق شمالی حماه می باشد که تروریست های خارجی فراوانی در صفوف این گروه حضور دارند و سالهاست که به مناطق تحت کنترل دولت حمله میکنند.
در صورت نقض پیاپی توافق آتش بس “مناطق کاهش تنش” در شمال غرب سوریه توسط مسلحین، احتمال آغاز عملیات نظامی مجدد در این مناطق توسط ارتش سوریه دور از ذهن نیست.
وسیم زینو – حماه
دیدگاه