یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به ارتش این رژیم دستور داده است تا از ورود کشتی مادلین (متعلق به ناوگان آزادی) به نوار غزه جلوگیری کند.

کاتس پس از این دستور تاکید کرد، «دولت اسرائیل به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد محاصره دریایی غزه را که هدف اصلی آن جلوگیری از انتقال سلاح به حماس که گروگان‌های ما را در اختیار دارد و مرتکب جنایات جنگی می‌شود، نقض کند.»

در همین رابطه، یاسمین آجار، یکی از فعالان صلح حاضر در کشتی مادلین اظهار داشت که ما ۱۶۰ مایل دریایی از نوار غزه فاصله داریم. اسرائیل سه کشتی جنگی به سمت ما فرستاده است و باید ببینیم که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت. ما در آب‌های بین‌المللی هستیم و اگر اشغالگران ما را سرکوب کنند، مرتکب جنایت جنگی خواهند شد.

گفتنی است در کشتی مادلین ۱۲ فعال بین‌المللی با ملیت‌های مختلف حضور دارند. این کشتی حامل دارو، آرد، برنج، شیر خشک، محصولات بهداشتی، کیت‌های شیرین‌سازی آب، عصا و اندام‌های مصنوعی برای کودکان فلسطینی است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.