آغاز جنگ نظامی-امنیتی رژیم صهیونیستی علیه ایران (ویدیو)

جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
https://iswnews.com/?p=131437

ارتش رژیم صهیونیستی و سازمان موساد طی یک عملیات مشترک تحت عنوان «قدرت یک شیر»، ضمن انجام حملات هوایی به اهداف مختلف نظامی و غیرنظامی در شهرهای مختلف ایران، تعدادی از مقامات نظامی و دانشمندان هسته ای و همچنین افراد غیرنظامی را به شهادت رساندند.

منابع محلی در نیمه بامداد ۲۳ خرداد ماه، وقوع چندین انفجار و فعالیت سامانه های پدافندی را در تهران گزارش کردند. این حملات طبق اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، یک عملیات هوایی علیه ده‌ها هدف در سراسر ایران مرتبط با برنامه هسته‌ای و سایر تأسیسات نظامی بوده است. ارتش اسرائیل مدعی است که ایران اورانیوم غنی‌شده کافی برای ساخت چندین بمب در عرض چند روز دارد و باید علیه این «تهدید قریب‌الوقوع» اقدام کند.

در همین رابطه بخشی از اهداف حمله سحرگاه امروز به تهران، اجرای حملات تروریستی به محل استقرار و منازل مسکونی فرماندهان ارشد نظامی ایران از جمله سرلشکر محمد حسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء، سردار امیرعلی حاجی زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه و تعدادی دیگر از فرماندهان نظامی بود که موجب شهادت سرلشکر باقری، سرلشکر سلامی، سرلشکر رشید و سردار حاجی زاده و مجروحیت تعداد دیگری از فرماندهان و اعضای خانواده های آنها شد. همچنین عبدالحمید مینوچهر، احمدرضا ذوالفقاری، سید امیرحسین فقهی، مطلبی‌زاده، محمدمهدی طهرانچی و فریدون عباسی از دانشمندان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران نیز ترور و به شهادت رسیده اند.

بیشتر بخوانید: پوستر شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

بر اساس اعلام ژنرال افی دفرین، سخنگوی ارتش اسرائیل، ۲۰۰ فروند جنگنده در حمله به ایران شرکت داشتند.

همزمان با این اخبار، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل حمله اسرائیل علیه ایران، در سراسر فلسطین اشغالی وضعیت اضطراری اعلام شده است. فرماندهی جبهه داخلی ارتش این رژیم تغییرات فوری در دستورالعمل‌های خود اعلام کرد و تمام فعالیت‌های آموزشی، تجمعات و فعالیت‌های اداری به استثنای بخش‌های ضروری ممنوع شده است. به ساکنان سرزمین‌های اشغالی دستور داده شده است که تا اطلاع ثانوی در نزدیکی پناهگاه‌ها بمانند.

طبق گزارش رسانه های دولتی در ایران، تاسیسات هسته ای نطنز و مناطق و اهداف نظامی و غیرنظامی در تهران، تبریز، بروجرد، همدان، ایلام، کرمانشاه، قصر شیرین، بانه، پیرانشهر و اهواز نیز مورد حمله صهیونیستها قرار گرفته اند. طبق اعلام مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی، پادگان شهید کریمی در سعیدآباد، پادگان الزهرا در امند و مرکز رادار در سردرود از جمله مکان‌هایی هستند که مورد هدف رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.

تصاویر و ویدیوهای منتشر شده توسط منابع محلی نشان می‌دهد که ارتش رژیم صهیونیستی طی حملاتی هدفمند به سایت‌های پدافندی تبریز، ایلام و بانه در حال سرکوب پدافند غرب کشور و زمینه‌چینی برای حملات آتی می‌باشند.

امام خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی خطاب به ملت بزرگ ایران پیام صادر کرد. متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ملت بزرگ ایران!
رژیم صهیونی در سحرگاه امروز، دست پلید و خون‌آلود خود را به جنایتی در کشور عزیزمان گشود و ذات خبیث خود را با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد. رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد.
دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
در حملات دشمن، تنی چند از فرماندهان و دانشمندان به شهادت رسیدند. جانشینان و همکاران آنان بی‌درنگ وظائف خود را پی خواهند گرفت انشاء‌الله.
رژیم صهیونی با این جنایت، برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد.

سید علی خامنه‌ای

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به تهران (۱)
حمله ارتش رژیم صهیونیستی به تهران (۲)

متعاقب این پیام، دولت، ستاد کل نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه های جداگانه ای ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی، بر پاسخ کوبنده ایران به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی توسط کشورهای مختلف از جمله یمن، عمان، عربستان سعودی، پاکستان، لبنان و چندین کشور دیگر محکوم شده و هر یک از کشورهای نامبرده با صدور بیانیه هایی تجاوز به خاک ایران را تقبیح و بر لزوم جلوگیری از اقدامات رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

امیر سعید ایروانی، نماینده دائم ایران در سازمان ملل، طی نامه‌ای رسمی به رئیس شورای امنیت، خواستار برگزاری نشست فوری و اقدام قاطع علیه تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد.

ایروانی این حمله را نقض منشور ملل متحد، تهدیدی علیه صلح جهانی و جنایت جنگی دانست. وی تأکید کرد حمله به تأسیسات هسته‌ای نطنز که تحت نظارت آژانس است، ممکن بود فاجعه پرتوی به‌بار آورد. وی همچنین با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، بر حق ایران در دفاع مشروع تأکید و هشدار داد پاسخ ایران، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

در این نامه آمده است حملات اخیر، با پشتیبانی آمریکا، بخشی از تروریسم دولتی و اعلان جنگ علیه ایران است. ایران همچنین خواستار پاسخگویی اسرائیل و محکومیت صریح این جنایات از سوی شورای امنیت شد.

ویدیوی منتشر شده از حمله ارتش اسرائیل به رادار سوباشی در همدان
وقوع انفجار در شهر کرمانشاه
گزارش خبرنگار صداوسیما از محلی نزدیک پالایشگاه تبریز که به آن حمله شده است.

یک منبع امنیتی اسرائیلی صبح امروز فاش کرد که سازمان اطلاعات خارجی اسرائیل (موساد) برای اجرای عملیات امروز صبح، یک پایگاه مخفی پهپادی در ایران ساخته است. پهپادها برای حمله به سکوهای پرتاب موشک بالستیک در پایگاهی در نزدیکی تهران استفاده شدند و مانع از شلیک موشک‌های ایران به سمت اسرائیل در آغاز حملات شدند. علاوه بر این، یک تیم کماندویی موساد سامانه های تسلیحات هدایت‌شونده را در مرکز ایران و نزدیک به سایت‌های پدافند هوایی ایرانی، مستقر کرده و با این سلاح‌ها به سایت‌های پدافند هوایی حمله کرده اند و مانع از هدف قرار دادن جنگنده های اسرائیلی توسط پدافند ایران شده اند.

با توجه به نحوه اجرای حملات قبلی اسرائیل که با حمله کوادکوپترها و ریز پهپادها همراه بود، این ادعا محتمل است. البته رسانه‌های صهیونیستی در ارائه گزارش های خود غلو می‌کنند و فعالیت یک یا چند تیم جاسوسی را در حد یک پایگاه بزرگنمایی می‌کنند‌. در تصویر زیر نیز اصابت یکی از این ریز پهپادها به ساختمانی در تهران دیده می‌شود که برای اجرای حملات تروریستی به کار گرفته شده است‌.

ارتش رژیم صهیونیستی ویدیوهایی از عملیات عناصر سازمان تروریستی موساد در داخل ایران منتشر کرده است. در این ویدیوها حمله به‌وسیله کوادکوپترهای اف‌پی‌وی و موشک های اسپایک علیه یک رادار، یک‌ لانچر موشک بالستیک و سامانه های پدافندی طبس و سوم خرداد انجام می گیرد.

عملیات عناصر موساد در داخل ایران با استفاده از ریز پهپادها و موشک اسپایک (۱)
عملیات عناصر موساد در داخل ایران با استفاده از ریز پهپادها و موشک اسپایک (۲)
عملیات عناصر موساد در داخل ایران با استفاده از ریز پهپادها و موشک اسپایک (۳)
عملیات عناصر موساد در داخل ایران با استفاده از ریز پهپادها و موشک اسپایک (۴)
ارتش رژیم صهیونیستی ویدیویی نیز از پرواز جنگنده‌های اف-۳۵ در حالت پنهانکار (تسلیحات در دهلیز داخلی و بدون تانکر) و همچنین هدف قرار دادن لانچر و موشک‌های بالستیک ایران منتشر کرد.

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه حملات به تهران مدعی شد که در جریان ارزیابی با مقامات نظامی مطلع شده است که اکثر فرماندهان نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله امروز به ایران ترور شده‌اند. طبق ادعای کاتس، افسران ارشد نیروی هوافضای سپاه در زمان حمله اسرائیل در یک مرکز فرماندهی زیرزمینی تشکیل جلسه داده بودند و علاوه بر سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه و معاونان وی شامل محمدباقر طاهرپور و داوود شیخیان نیز به شهادت رسید اند.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اولین اظهارات خود درباره حمله به ایران گفت:

«من شش ماه پیش دستور نابودی برنامه هسته‌ای ایران را صادر کردم و تاریخ عملیات را برای پایان آوریل تعیین کردم، اما به دلایل مختلف، این اتفاق نیفتاد. حمله امروز ایران تصادفی نبود. ایران از زمان حمله قبلی ما، سامانه موشک‌های بالستیک خود را تقویت کرده است. موشک‌های ایران تهدیدی برای موجودیت اسرائیل بودند. ۴۰ سال پیش گفتم که ایران بزرگترین تهدید ماست. پس از تغییرات در سرویس‌های امنیتی اسرائیل، اکنون همه اهمیت حمله به ایران را درک می‌کنند. آنها خدمات امنیتی و نظامی کار فوق العاده و شگفت انگیزی انجام دادند. آماده ایم خسارات مورد انتظار پس از حمله به ایران را محدود کنیم. ما چاره ای جز ضربه زدن به ایران نداشتیم، حتی در غیاب حمایت آمریکا. ما از قبل واشنگتن را از حمله خود مطلع کردیم، و اینکه اکنون چه تصمیمی بگیرد به خود بستگی دارد. من با مودی، مکرون، صدراعظم آلمان و استارمر صحبت کردم و همه آنها حق دفاع از خود را به رسمیت شناختند. نمی دانم دقیقا چه زمانی عملیات نظامی در ایران به پایان می رسد. می‌خواهیم به سکوهای پرتاب موشک ضربه بزنیم، اما هدف از این عملیات مقابله با ظرفیت تولید موشک ایران است. قصد داریم به ظرفیت تولید موشکی ایران ضربه بزنیم. ضربه سختی به ایران زدیم و تعداد زیادی از اعضای ستاد کل ارتش و دانشمندان هسته ای را کشتیم. ما رآکتور نطنز را نابود کردیم و اهداف دیگری نیز وجود دارد. به ترامپ گفتم غافلگیری راز موفقیت است. ایران در هرج و مرج به سر می برد و در حال حاضر برای نزدیک شدن به صفوف تلاش می کند. من تصور می کنم آنها با امواج خشن به ما ضربه خواهد زد. این یک نقطه عطف تاریخی است و ما می‌خواهیم به محور ایران پایان دهیم. کاری که ما با ایران انجام می‌دهیم از نظر مقیاس با کاری که با حماس و حزب‌الله انجام دادیم متفاوت است. اگر درست کار کنیم، می‌توانیم به تغییرات بزرگی دست یابیم.

اظهارات نتانیاهو نشان می‌دهد که رژیم اسرائیل برای یک درگیری طولانی آماده شده است. آنها روی تفرقه و هرج و مرج در ایران حساب باز کرده‌اند و افزایش روحیه عمومی جامعه ما به عملکرد نیروهای مسلح در پاسخ های نظامی و همچنین اقدامات و مواضع سیاسی سران دولت و دیگر نهادها بستگی دارد.

آمریکا و کشورهای اروپایی شریک و حامی اصلی حمله اسرائیل به ایران هستند. دولت و مجلس ایران به دلیل هجوم غیرموجه اسرائیل و عدم حمایت آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت سازمان ملل متحد از ایران و محکوم نکردن تهاجم اسرائیل، باید برای اخراج عوامل جاسوس آژانس انرژی اتمی، خروج از معاهده بی فایده NPT، مطالبه دستور ساخت سلاح هسته‌ای برای کسب بازدارندگی و دفاع از کیان ایران، اعمال تحریم های اقتصادی علیه آمریکا و اروپا و سایر اقدامات سیاسی مناسب در خصوص کشورهای اروپایی و آمریکا و مشارکت و انفعال دو کشور همسایه عراق و جمهوری آذربایجان در تهاجم اسرائیلی اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهد. دارندگان سلاح هسته‌ای از آمریکا و روسیه تا هند و پاکستان و کره شمالی با همین استدلال به بازدارندگی هسته‌ای رسیدند و منافع خود را از گزند تهدیدات دشمنان خود حفظ کردند.

همان طور که اقدامات اسرائیل در ابتدای عملیات طوفان الاقصی نشانه تداوم جنگ در فلسطین، لبنان و سوریه و یمن و ترور رهبران و فرماندهانی چون سید حسن نصرالله و سایرین بود، و همان طور که رزمایش های مشترک و پروازهای مکرر و متعدد هواپیماهای ترابری و نظامی آمریکایی و اروپایی به منطقه غرب آسیا نشانه توسعه جنگ بود. نشانه هایی برای «تلاش اسرائیل برای ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی» و «مشارکت آمریکا در حمله به ایران» وجود دارد و برآورد ما نشان می‌دهد که تلاش دشمن برای این دو مورد قریب الوقوع و حتمی است. بر این اساس عرض میکنیم که تا دیر نشده است باید مواضع محکم و اصولی در عرصه سیاست خارجی به ویژه در تغییر دکترین هسته‌ای ایران باید توسط دولت و مجلس پیگیری و از مقامات عالی نظام مطالبه شود.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  1. فرزند ایران جمعه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۶

    یا اسرائیل باید نابود شود. و یا طوری تنبیه شود که دیگر کسی جرات حمله نکند. این یک اعلان جنگ رسمی است. ما تا آخر در کنار وطن هستیم

    پاسخ
  2. علی۲۳ جمعه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹

    این یه شروع جنگه پس بجای یه پاسخ یه پاتک بزنید…
    البته اسرائیل هرچه قدر هم که به ما حمله کنه خیره ….خیرش رو وقتی میفهمیم که وقتی اسرائیل وجود نداره ایران بخاطر همین حمله خیلی پیشرفت کرده

    پاسخ
  3. سجاد یکشنبه, ۲۵ خرداد, ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱

    خبرگزاری زمان صلح

    پاسخ
    1. فرزند ایران سه شنبه, ۳ تیر, ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵

      امیدوارم توضیحی باش

  4. مسعود چهارشنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶

    مرگ بر اسرائیل

    پاسخ
  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.