رهبر انصارالله: مشکل اعراب فراموشی خداست

بخش های مهم سخنرانی سید عبدالملک بدرالدین الحوثی درباره آخرین وضعیت منطقه و فلسطین به شرح زیر است:
دشمن اسرائیلی به دنبال کنترل کامل تدریجی کرانه باختری است.
در حالی که حکومت ها به جای انجام مسئولیت های انسانی، دینی و اخلاقی خود، خواستار خلع سلاحهای کوچک و متوسط خود هستند، آمریکا همچنان به ارسال بیوقفه سلاحها به دشمن اسرائیلی ادامه میدهد.
دشمن اسرائیلی تأیید کرد که مهاجرت معکوس بی سابقهای دارد و این نتیجه بسیار مهم ایستادگی فلسطین، پایداری مجاهدین و استواری مردم فلسطین است. مهاجرت معکوس به معنای فرار یهودیان اشغالگر و غاصب صهیونیست است. بسیاری از افسران رسمی به دنبال بازنشستگی پیش از موعد هستند و به دلیل فرار صهیونیستها از سربازی تا ۱۲ هزار سرباز کمبود وجود دارد.
مواضع دولت لبنان نشان دهنده خدمتگزاری، تسلیم و ضعف است و از مسئولیت های واقعی آنها بسیار فاصله دارد. رویکرد احمقانه دولت لبنان در قبال حزب الله هرگز از لبنان محافظت نخواهد کرد. جامعه جهانی هیچ پیشنهادی برای فلسطین، غزه و سوریه نداده است و در مورد وضعیت لبنان نیز چیزی ارائه نخواهد داد.
حزب الله قلعه تسخیرناپذیر امت اسلامی است، در حالی که برخی حکومت های عربی به توطئه های فشرده خود با دشمن اسرائیل ادامه دادند.
گروه های کنترل کننده سوریه دشمن اسرائیلی را دشمن خود نمی دانند و به دنبال تبدیل شدن به بخشی از سیستم آمریکا در منطقه هستند. هیچ کدام از اینها در آینده به نفع آنها نخواهد بود. دشمن اسرائیلی مشتاق است به پروژه خود در «کریدور داوود» دست یابد.
نماینده آمریکا در سوریه و لبنان اظهاراتی رسمی گفته است که بیانگر موضع رسمی آمریکا در قبال منطقه است. او می گوید اسرائیل داستان متفاوتی دارد و متحد استراتژیک مهمی است که جایگاه ویژه ای در قلب آمریکا دارد.
نماینده آمریکا گفت که در گذشته صلح وجود نداشته و در آینده نیز صلح وجود نخواهد داشت. ای عادی سازهای عرب گوش کنید و اگر هنوز توانایی درک را دارید این حرف های آمریکاست. نماینده آمریکا گفت که درگیری، درگیری مرزی نیست، بلکه درگیری واقعی است و نتیجه نهایی این است که یک طرف به دنبال هژمونی است، یعنی طرف دیگر باید تسلیم شود.
آنچه ما مدام می گوییم این است که معادله ای که آمریکایی ها و اسرائیلی ها به دنبال تحمیل آن بر کل منطقه هستند معادله تسخیر، کنترل و سلطه است.
آیا حکومت های منطقه نباید نسبت به این گونه اظهارات آمریکایی ها واکنش نشان بدهند؟ واکنش لبنان به اظهارات نماینده آمریکا بسیار عجیب بود و تسلیم را تایید کرد.
به رسمیت شناختن کشور فلسطین می تواند دشمن اسرائیل را سردرگم کند و از نظر سیاسی تا حدودی منزوی جلوه دهد، اما نه با حمایت برخی کشورهای غربی و عربی از دشمن اسرائیلی!
سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل برای آگاه کردن ما از واقعیت وضعیت کنونی جهانی روشن و کافی بود. او به استکبار و قدرت آمریکا افتخار کرد.
سازمان ملل متحد در تمام این دهه ها چه کرده است؟ آیا برای فلسطین کاری انجام داده است؟ نشست سال گذشته سازمان ملل برگزار شد و تجاوزات اسرائیل در اوج بود، سازمان ملل چه کرد؟
نتانیاهو جنایتکار در آغاز سال نو عبری و همزمان با برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که امسال سال تجاوز به تنها غزه نیست و به کل منطقه حمله خواهد کرد.
باج خواهی اسرائیل از مصر در خصوص قرارداد گازی که بر اساس آن دشمن اسرائیلی ۳۵ میلیارد دلار از مصر دریافت می کند، فاجعه ای وحشتناک است.
مواضع برخی از رهبران جهان اسلام و عرب در دیدار با ترامپ وضعیت اسفناکی داشت. آنها برای ترحم ترامپ، التماس می کردند.
بزرگترین مشکل اعراب فراموش کردن خداست. در مواجهه با چالشهای بزرگ، ما بیش از همه به خدای متعال نیازمندیم که برای هدایت او به سوی او متوسل شویم و از او یاری می طلبیم. مسلمانان و اعراب حتی از تحریم اقتصادی، دیپلماتیک، بسته شدن حریم هوایی، اطلاعاتی، توقف همکاری های امنیتی با دشمن اسرائیل هم دوری می کنند.
این هفته عملیات در جبهه یمن با ۲۱ موشک و پهپاد انجام شد. در این هفته یک کشتی ناقض تحریم هدف قرار گرفت.
از مردم عزیزمان میخواهم که فردا جمعه، انشاءالله در پایتخت و سایر استانها در تظاهرات میلیونی راهپیمایی کنند.
دیدگاه