آخرین وضعیت در جنوب غرب حلب و خان طومان + نقشه میدانی

پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۶ - پنجشنبه ۳۰ ژانویه ۲۰۲۰ - ۱۹:۳۶
https://iswnews.com/?p=27131

وضعیت خطوط تماس و درگیری نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است و همچنان خان طومان و خالدیه در کنترل نیروهای مقاومت قرار دارد.

روز گذشته رسانه های مسلحین به دروغ عنوان میکردند که خان طومان در سیطره آنهاست و نیروهای ایرانی متحمل تلفات بالایی شده اند! در حالیکه مسلحین از این روستا بیرون رانده شده بودند و از درگیری خبری نبود.

در حال حاضر باغات شمال خان طومان در کنترل مسلحین و یا خط تماس است(دایره خط چین آبی) و این موضوع می تواند مشکل ساز باشد. در تجربه قبلی خان طومان مسلحین از همین باغ های شمالی برای نفوذ به خان طومان و دور زدن نیروها استفاده کردند. البته ذکر این نکته لازم است که در عملیات قبلی خان طومان، راشدین ۵ در کنترل نیروهای مقاومت نبود اما اکنون با آزادسازی راشدین ۵، احتمال دور خوردن نیروها بشدت کم شده است.

با این حال برای تامین امنیت منطقه باید باغات اسد(دایره سفید) در شمال راشدین ۴ آزاد شود؛ انتهای باغات اسد اشراف دید بسیار خوبی بروی راشدین ۴ و باغات مذکور در شمال خان طومان دارد. کمااینکه پیشروی در باغات اسد زمینه ساز آزادسازی راشدین ۴ هم خواهد شد.

در حال حاضر تعلل در این موقعیت جایز نیست و نیروها باید باغات اسد، راشدین ۴ و باغات شمال خان طومان را نیز آزاد کنند.

برای نمایش در اندازه بزرگتر کلیک کنید.
  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *