آتش سوزی در کارخانه «آلکمیکس» در ایالت جورجیا + ویدیو

شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۲ - شنبه ۱۸ ژوئیه ۲۰۲۰ - ۲۰:۳۲
https://iswnews.com/?p=33769

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ کارخانه مواد شیمیایی “آلکمیکس” در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی «هارتسفیلد-جکسون» (فرودگاه آتلانتا) در جنوب ایالت جورجیا دچار حریق شده است. این کارخانه سازنده «نیتروسلولز»، که ماده‌ای بسیار قابل اشتعال است.

هنوز مشخص نیست فردی در این حادثه زخمی شده یا خیر، اما تصور بر این است که همه کارکنان توانسته‌اند از ساختمان خارج شوند.

عصر پنجشنبه به وقت محلی نیروگاه برق شهر «ویتفیلد» در ایالت «ایندیانا» دچار آتش‌سوزی شد.
انفجار دیگری نیز صبح پنجشنبه در کارخانه فولاد «آرسلورمیتال» در شهر «برنز هربور»، واقع در ایالت «ایندیانا» گزارش شده است.

قبل‌تر از این رویدادها، ناو آبی-خاکی «یواس‌اس بونهام ریچارد» دچار حریق شد و به مدت ۴ روز در آتش سوخت، نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده دلیل این آتش‌سوزی هنوز مشخص نیست و در حال تحقیق در خصوص جزئیات حادثه است.

پس از آتش سوزی های ادامه دار در بخش های صنعتی ایالات متحده، گمانه زنی ها در خصوص حملات سایبری علیه آمریکا افزایش پیدا کرده است… از هر دست بدهی از همان دست خواهی گرفت!

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *