تحولات یمن، ۳۱ خرداد ۱۴۰۰

سه‌شنبه ۱ تیر ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۱ - سه‌شنبه ۲۲ ژوئن ۲۰۲۱ - ۰۰:۳۱
https://iswnews.com/?p=48743

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در جبهات غربی استان مأرب تداوم دارد.

۱- مأرب:
– تداوم درگیری انصارالله و نیروهای ائتلاف سعودی در جبهه شرق صرواح و مدغل و غرب اسداس.
– اخبار مربوط به پیشروی انصارالله در جبل البلق و مدیریت رغوان و سایر نقاط صحت ندارد. درگیری‌ها همانند روزهای گذشته به صورت پراکنده جریان دارد و فعلا تحرکی برای از سرگیری عملیات آزادسازی مأرب وجود ندارد.

۲- حملات هوایی ائتلاف سعودی:
جنگنده‌های ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۳۵ بار مدیریت صرواح، ۲ بار مدیریت مدغل، ۳ بار مدیریت رغوان و ۲ بار مدیریت ماهلیه در استان مأرب، ۲ بار مدیریت خب و الشعف در استان الجوف، ۲ بار منطقه البقع و الفرع در استان صعده و یک بار مدیریت حرض در استان الحجه را بمباران کرده‌اند.

۳- الحدیده:
– نیروهای ائتلاف سعودی طی ۴۸ ساعت گذشته ۲۱۴ بار آتش‌بس را در این استان نقض کرده‌اند.
– “عصام متوکل” سخنگوی شرکت نفت یمن از ورود یک کشتی حامل ۲۳۰۶۶ تن سوخت مازوت به بندر الحدیده خبر داد. در روزهای گذشته نیز دو کشتی حامل ۵۹۹۶۶ تن بنزین و گازوئیل وارد بندر الحدیده شده است.

۴- صعده:
بر اثر حملات توپخانه‌ای ائتلاف سعودی به منطقه مرزی الرقو در مدیریت منبه، یک نفر شهید و ۴ نفر زخمی شده‌اند.

پی‌نوشت: نقشه‌ی بالا مربوط به وضعیت ۳ خرداد ۱۴۰۰ است که تاکنون تغییری نداشته است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *