درگیری نیروهای احمد مسعود با طالبان در استان کاپیسا
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ نیروهای احمد مسعود در پانزدهم آذرماه، مواضع مسلحین طالبان در استان کاپیسا را مورد حمله قرار دادند.
براساس اظهارات “حامد سیفی” از فرماندهان نیروهای احمد مسعود، این درگیری در شهرستان حصه دوم واقع در استان کاپیسا رخ داده است. این درگیری پس از حمله نیروهای تحت امر ژنرال “حامد سیفی” به قرارگاه طالبان رخ داده است.
براساس اطلاعات منبع میدانی “تحولات جهان اسلام” در این درگیری ۵ نفر از مسلحین طالبان کشته و زخمی شدهاند و از تلفات نیروهای احمد مسعود جزئیاتی در دست نیست.
همچنین مسلحین داعش یک عضو طالبان را در منطقه باغ ذخیره شهرستان کلافگان استان تخار ترور کردند. اما برخی منابع مدعی شدند که این ترور توسط نیروهای احمد مسعود انجام شده است.
“انصارالله انصاری” مسئول اطلاعات و فرهنگ استان تخار این واقعه را تایید کرده و نام فرد ترور شده را حافظ عبدالقدیر عنوان کرده است.
به گفته منابع محلی، نیروهای احمد مسعود حملات ایذایی خود را به فرماندهی حامد سیفی، ژنرال کوهستانی، ژنرال حسیب الله و ژنرال منیب امیری در مناطق کوهستانی استانهای پنجشیر، کاپیسا و بغلان علیه مسلحین طالبان انجام میدهند.
بیشتر بخوانید:
گسترش فعالیت داعش در شمال افغانستان + ویدیو
دیدگاه