انفجارهای تروریستی مدارس غرب کابل را به خاک و خون کشید + تصاویر

سه‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳ - سه‌شنبه ۱۹ آوریل ۲۰۲۲ - ۱۲:۰۳
https://iswnews.com/?p=68310

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” در پی وقوع سه انفجار تروریستی در دو مرکز آموزشی در غرب کابل دهها نفر شهید و زخمی شدند.

بر اساس اظهارات منابع محلی در شهر کابل، صبح امروز ۳۰ فروردین ماه، یک انفجار تروریستی در مرکز آموزشی ممتاز در منطقه قلعه نو و دو انفجار در مدرسه عبدالرحیم شهید در منطقه بیست هزاری واقع در غرب شهر کابل پایتخت افغانستان رخ داده است.
طبق آخرین آمار از رسانه‌های محلی، در نتیجه این انفجارها ۲۷ نفر شهید و بیش از ۲۰ نفر زخمی شده‌اند.

طبق گزارش رسانه‌های محلی، به نقل از تعدادی از شاهدان انفجار مدرسه عبدالرحیم شهید، مهاجمین دو بمب دست ساز را در داخل مدرسه جاسازی کرده و متواری شده‌اند. همچنین عامل حمله آموزشگاه ممتاز نیز پس از پرتاب یک بمب دست ساز موفق به فرار شده است.
پس از وقوع این انفجارها، مسلحین طالبان از پوشش خبری حادثه توسط خبرنگاران جلوگیری کرده و با ضرب و شتم مردم و خانواده های مجروحان در مقابل بیمارستان، در فرآیند اهدای خون برای زخمی‌ها اخلال ایجاد کردند.

با توجه به پیشینه حملات تروریستی داعش در افغانستان، احتمال می‌رود این حملات توسط عوامل این گروه صورت گرفته باشد.

بیشتر بخوانید:
تحولات افغانستان، ۱۹ فروردین ۱۴۰۱
یادداشت: ابعاد پروژه افغان هراسی و ایران ستیزی چیست؟

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *