حمله عناصر داعش به مقر نیروهای دموکراتیک سوریه در قلب رقه

دوشنبه ۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶ - دوشنبه ۲۶ دسامبر ۲۰۲۲ - ۱۶:۵۶
https://iswnews.com/?p=84835

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” در نتیجه حمله عناصر گروه تروریستی داعش به مقر نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در شهر رقه، شش تن از نیروهای SDF کشته شدند.

دو تن از عناصر گروه تروریستی داعش در ۵ دی ماه، به یک مقر نظامی شبه نظامیان کُرد در محله الدرعیه واقع در غرب شهر رقه حمله کردند که طی این درگیری، شش تن از نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) کشته شدند. گفته می‌شود یکی از عناصر داعش طی این درگیری کشته شده و فرد دیگر در حالی که جلیقه انفجاری بر تن داشته توسط نیروهای SDF بازداشت شد.

ساعاتی بعد نیز گروه تروریستی داعش با انتشار تصاویر عامل این عملیات مسئولیت آن را برعهده گرفت و ادعا کرد که طی این حمله ۶ تن از نیروهای SDF کشته و ۱۰ تن دیگر مجروح شدند.

گفتنی است نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) یک عملیات امنیتی برای شناسایی و بازداشت سایر عناصر داعش و تیم‌های پشتیبان احتمالی این دو عضو داعش در شهر رقه آغاز کردند که تاکنون نیز ادامه دارد.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *