سفر ملا نادر داعش به بلخاب؛ افتتاح مدرسه دینی یا آتش زدن بازار دهنه؟

سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷ - سه‌شنبه ۲۰ ژوئن ۲۰۲۳ - ۱۶:۲۷
https://iswnews.com/?p=96762

مسلحین طالبان به دستور “ملا نادر داعش” معاون استاندار سرپل، بازار دهنه شهرستان بلخاب را به آتش کشیده و به اماکن تجاری خسارات شدیدی وارد کردند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” بر اثر آتش سوزی عمدی بازار دهنه شهرستان بلخاب در ساعت ۲۱:۰۰ شامگاه ۲۹ خرداد ماه، چند مغازه تجاری تخریب شد و بیش از ۱۵ میلیون افغانی (معادل ۱۸۰ هزار دلار) به اموال اهالی بلخاب خسارت وارد شد.

لازم به ذکر است که داملا محمد نادر حق‌جو مشهور به ملا نادر داعش، معاون استاندار طالبان در استان سرپل برای افتتاح یک مدرسه علوم دینی، به شهرستان بلخاب رفته است و به احتمال زیاد به دستور او بازار دهنه به آتش کشیده شده است. این بازار توسط مولوی مهدی مجاهد، فرمانده اخراجی طالبان ساخته شده بود.

طبق اظهارات منابع محلی، داملا محمد نادر حق‌جو مشهور به ملا نادر داعش به دلیل گرایش های سلفی اش، در گذشته جنایات زیادی را علیه شیعیان از جمله کشتار شیعیان منطقه میرزاولنگ واقع در شهرستان صیاد استان سرپل در مرداد سال ۹۶ انجام داده است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *