از ۷۲ بانک فعال در عراق ۳۵ بانک تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند!

شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۳ - شنبه ۹ اوت ۲۰۲۵ - ۱۵:۴۳
https://iswnews.com/?p=132798

نهاد نظارتی اکو عراق که در زمینه‌ی امور اقتصادی فعالیت می‌کند، اعلام کرد که از مجموع ۷۲ بانک فعال در عراق، ۳۵ بانک تحت تحریم‌های آمریکا قرار گرفته‌اند.

تحریم ۳۵ بانک از مجموع ۷۲ بانک فعال در عراق توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا، نشانه‌ای روشن از تشدید فشارهای مالی واشنگتن بر ساختار بانکی این کشور است. ورود بانک‌هایی با مالکیت عراقی و عربی به فهرست تحریم‌ها، نه‌تنها ثبات نظام مالی عراق را تهدید می‌کند بلکه نقش بانک مرکزی این کشور را به شدت برجسته و حیاتی کرده است.

هشدار ضمنی به بانک مرکزی عراق درباره ضرورت پاسخگویی به مکاتبات وزارت خزانه‌داری بیانگر آن است که عدم همکاری بغداد می‌تواند پیامدهایی فراتر از تحریم بانک‌های خصوصی به‌دنبال داشته باشد.

آمریکایی‌ها قصد دارند با استفاده از ابزارهای مختلف از جمله تحریم‌های بانکی و اقتصادی، فشارهای متعددی بر علیه بغداد وارد کنند تا مقامات عراقی در برابر خواسته‌های آمریکایی‌ها از جمله جلوگیری از تصویب طرح حشد الشعبی تسلیم شوند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *