سیطره نیروهای تابع امارات بر میادین نفتی حضرموت و شبوه

دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
https://iswnews.com/?p=136256

نیروهای دفاع شبوه از مجموعه های وابسته به امارات، تأسیسات و میدان نفتی العقله در شمال استان شبوه را از سیطره مسلحین حزب اصلاح خارج و آنرا تصرف کردند.

در ادامه پیشروی های مسلحین شورای انتقالی جنوب در استان حضرموت، مواضع حزب اصلاح در استان شبوه نیز تضعیف شده و کاروانی از نیروهای دفاع شبوه موفق به کنترل تأسیسات نفتی العقله شدند‌. نیروهای دفاع شبوه پس از تصرف این میدان نفتی، ایست بازرسی هایی را در اطراف آن ایجاد کردند.

این اقدام در حالی است که مسلحین شورای انتقالی جنوب نیز کنترل تمامی ایست بازرسی ها و پاسگاه های اطراف شرکت نفتی پترومسیله (وابسته به عربستان سعودی) در استان حضرموت را تصرف کرده‌اند. طبق توافق اعلامی بین قبایل حضرموت و شورای انتقالی جنوب، کلیه مسلحین طرفین باید یک کیلومتر از میادین نفتی و تاسیسات شرکت پترومسیله فاصله داشته باشند. مسلحین جنوبی این بند از توافق را رعایت کرده‌اند اما عبورومرور کارکنان این شرکت را کنترل می‌کنند و در برخی موارد نیز آزار و اذیت کارکنان گزارش شده است.

پیشروی نیروهای وابسته به امارات در استان های حضرموت و شبوه و عقب نشینی های پیاپی مسلحین حزب اصلاح تغییر مهم و قابل توجهی در مناطق اشغالی یمن است. همان طور که قبلا نیز اشاره کردیم شورای انتقالی جنوب بدون پشتیبانی دیگر جناح های تابع امارات پتانسیل کنترل این مناطق را ندارد و امارات پشت پرده این ماجرا قرار دارد. در روزهای آینده باید دید که واکنش عربستان سعودی به این حجم از پیشروی جنوبی ها چیست و برای نیروهای الدرع الوطن چه دستوراتی صادر می‌شود. مخالفین امارات در حضرموت منتظر اقدام نیروهای الدرع الوطن علیه جنوبی ها هستند!

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.