حمله دوباره جنگنده های پاکستانی به افغانستان (ویدیو)

جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
https://iswnews.com/?p=137648

جنگنده‌های ارتش پاکستان در پاسخ به حملات مرزی طالبان، اهدافی را در استان های کابل، قندهار، پکتیا و ننگرهار بمباران کردند.

طبق گزارش وزارت دفاع پاکستان، حملات هوایی جنگنده‌های ارتش این کشور علیه دو مقر تیپ نظامی در شهر کابل، یک مقر در قندهار و یک مقر در شهر گردیز مرکز استان پکتیا انجام شده است.

به گفته‌ی ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان این حملات هیچ تلفاتی در پی نداشته است. سخنگوی طالبان پیشتر در واکنش به این احتمال هجوم هوایی پاکستان، آنها را به حملات بیشتر در شهرهای مختلف این کشور تهدید کرده بود. با توجه به عدم امکان طالبان در اجرای حملات کلاسیک، این پاسخ احتمالا از طریق حملات مسلحانه توسط عوامل این گروه یا گروه‌های متحد آنها انجام خواهد شد.

ویدیویی از لحظه وقوع حملات هوایی جنگنده‌های پاکستان به کابل، پایتخت افغانستان که نشان می‌دهد در این حمله یک انبار مهمات هدف قرار گرفته است.
ویدیوی وزارت دفاع پاکستان از لحظه اجرای حملات هوایی به کابل
این ویدیو نیز مربوط به حمله پاکستان به مواضع طالبان در شهر گردیز، مرکز استان پکتیا است.

در حال حاضر درگیری در مناطق مرزی به صورت پراکنده جریان دارد و فعلا حمله گسترده یا هدفمندی از سوی طرفین اجرا نشده است. در فضای رسانه‌ای طرفین نیز انتشار اخبار غیرواقعی مانند ترور ملا هبت الله آخوندزاده، رهبر طالبان و یا انهدام یک فروند از جنگنده‌های پاکستان در قندهار و… شدت گرفته است که همه این اخبار کذب و بدون استناد است.

علت اصلی شروع دوباره درگیری و تنش میان طالبان افغانستان و پاکستان، حملات تروریستی گروه‌های تحریک طالبان پاکستان و زیرمجموعه‌های آنها در اسلام آباد و دیگر نقاط پاکستان است که موجب خشم سران این کشور شد. دولت پاکستان معتقد است که این گروه‌ها توسط هند پشتیبانی می‌شوند و حکومت طالبان افغانستان نیز برای مهار اقدامات آنها هیچگونه تمایلی برای همکاری با آنها ندارد. در مقابل، طالبان افغانستان نیز این اتهامات را رد کرده و پاکستان را متهم به حمایت از شاخه خراسان گروه تروریستی داعش و برنامه‌ریزی اقدامات آنها در داخل افغانستان می‌کند.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.