گزارش آخرین وضعیت جبهات جنوب لبنان، ۲۱ خرداد ۱۴۰۵
رزمندگان حزب الله در ۲۱ خرداد ماه، با اجرای ۲۴ عملیات مختلف ضد ارتش رژیم صهیونیستی به مقاومت در برابر حملات و تحرکات آنها در جبهات طیرحرفا، رشاف، بنت جبیل، العدیسه و زوطر و یحمر الشقیف پرداختند.
۱- آخرین وضعیت جبهات به شرح زیر است:
جبهه طیرحرفا و الناقوره:
ارتش اسرائیل روز گذشته همزمان با بمباران سنگین مناطق مجدل زون و بیوت السیاد، حملهای را در محور وادی حسن آغاز کرد. حزب الله برای مقابله با تهاجم، علاوه بر چهار دور حمله راکتی به تجمعات نیروهای اسرائیلی در منطقه الرجمان در اطراف طیرحرفا، چند بمب جادهای را در مسیر کاروان نیروهای اسرائیلی در نزدیکی وادی حسن منفجر کردند و با یک فروند FPV به یک تانک مرکاوا در منطقه الرجمان حمله کردند. (در نقشه بالا موقعیت و جهت این درگیریها مشخص شده است.)
تجمع سربازان اسرائیلی در شهرک الناقوره نیز با پهپادهای انتحاری مورد حمله قرار گرفت.
جبهه زوطر، یحمر و قنطره:
حزب الله با سه فروند FPV به یک خودروی هامر و یک تانک مرکاوا در دره راج و یک بولدوزر اسرائیلی در اطراف یحمر الشقیف حمله کرد. همچنین دو فروند پهپاد انتحاری به تجمع سربازان اسرائیلی در جنوب شرقی زوطر شرقی و یک پهپاد به سمت مواضع سربازان اسرائیلی در اطراف یحمر الشقیف پرتاب شده است.
مجاهدان حزب الله با کمین در اطراف قنطره نیز تجمع و خودروهای زرهی اسرائیلی در این شهرک را با دو موشک ضدزره مورد هجوم قرار دادند.
جبهه العدیسه:
رزمندگان لبنانی با استفاده از سه فروند FPV به محل استقرار توپخانه و خودروی انتقال مهمات ارتش اسرائیل در شهرک العدیسه و همچنین سربازان اسرائیلی در حال فرار با خودروی نظامی یاغی در نزدیکی توپخانه العدیسه حملات دقیقی را اجرا کردند. دو فروند پهپاد انتحاری نیز به سمت پایگاه جل الحمار در جنوب العدیسه پرتاب شده است.
جبهه بنت جبیل تا رشاف:
رزمندگان حزب الله با بکارگیری یک فروند FPV، یک تانک مرکاوا را در جاده صف الهوا در شهرک بنت جبیل از کار انداختند و سپس با اجرای حملات راکتی و توپخانهای به نیروهای اسرائیلی از یدک کشی تانک جلوگیری کردند.
مواضع و تجمعات سربازان اسرائیلی در روستای قوزح و شهرک رشاف مورد حمله راکتی و مرکز فرماندهی و تجهیزات فنی اسرائیلی در شهرک رشاف و پایگاه اشغالی نمر الجمل با پهپاد انتحاری مورد اصابت قرار گرفتهاند.
حملات دفاع هوایی:
نیروهای پدافندی حزب الله از پرواز یک پهپاد هرمس ۴۵۰ در آسمان اقلیم تفاح جلوگیری کردند و یک فروند پهپاد هرون یک را در آسمان منطقه نحله در شرق لبنان و یک فروند پهپاد هرمس ۴۵۰ در آسمان منطقه الخردلی سرنگون کردند.
بیشتر بخوانید:
انهدام پهپاد هرون اسرائیلی در شرق لبنان
سرنگونی دهمین پهپاد اسرائیلی در لبنان
۲- جنگندهها و توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی در طول ۲۴ ساعت گذشته، دستکم ۸۳ حمله به مناطق مختلف در جنوب و شرق لبنان انجام دادهاند. این حملات شامل: ۵۰ حمله هوایی، ۱۳ حمله پهپادی و ۲۰ حمله توپخانهای است و بیشترین حملات به منطقه مجدل زون در جبهه جنوب غربی لبنان انجام شده است.
همچنین در سه حمله هوایی به شهر صیدا و شهرکهای طیردبا و حاریص، ۱۲ نفر شهید و ۱۳ نفر زخمی شدهاند.
دیدگاه