برقراری آتش بس در جنوب لبنان، مذاکره در سوئیس

یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷
https://iswnews.com/?p=137987

پس از اعلام بسته شدن مجدد تنگه هرمز از سوی ایران، مقامات رژیم صهیونیستی تحت فشار آمریکا دستور توقف حملات در لبنان را به ارتش اسرائیل صادر کرده‌اند.

در این راستا، حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش اسرائیل در جبهات مختلف لبنان متوقف شده است. علیرغم توقف حملات، حضور نظامی صهیونیست‌ها در مناطق اشغالی جنوب لبنان همچنان ادامه دارد و انتقال تجهیزات نظامی به اطراف شهر نبطیه در حال انجام است.

توقف کامل جنگ در جبهه لبنان از بندهای مورد تاکید در تفاهم ایران و آمریکا بوده است و با اجرای آن، اولین دیدار رسمی میان نمایندگان ایران، آمریکا و کشورهای میانجیگر پاکستان و قطر، امروز در بورگنشتوک سوئیس آغاز خواهد شد. بر اساس برنامه مذاکرات، اولین موضوع مورد بحث اجرای توافق آتش‌بس با تمرکز بر تحولات اخیر در لبنان است‌.

ایران خواهان التزام رژیم صهیونی به توقف جنگ و عقب نشینی از مناطق اشغالی در جنوب لبنان است. آمریکا نیز از این موضوع به عنوان یک کارت برای امتیاز گیری در حوزه‌های دیگر استفاده می‌کند و به مقامات رژیم صهیونی برای اجرای مفاد توافق احتمالی فشار می‌آورد.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.