محاصره هوایی یمن توسط ایران شکسته شد

جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۸
https://iswnews.com/?p=138111

هواپیمای مسافربری ایران با انجام یک پرواز رفت و برگشت به فرودگاه بین المللی صنعا تحت پوشش پدافند نیروهای مسلح یمن، محاصره ائتلاف سعودی علیه این کشور را شکست.

هواپیمای مسافربری ایرانی صبح امروز طی یک پرواز به صنعا، بیش از ۲۰۰ شهروند یمنی از جمله بیماران و افرادی که پس از حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا در خارج از این کشور گیر افتاده بودند را به یمن منتقل کرد‌. این هواپیمای ایرانی در پرواز برگشت نیز بیش از ۲۰۰ شهروند یمنی از جمله بیماران خاص و یک هیئت از نمایندگان دولت یمن را به تهران منتقل کرد.

هیئت یمنی برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی امام سید علی خامنه‌ای و دیدار با مقامات ایران به تهران می‌آیند.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی بیانیه ای درباره این اقدام مهم مواردی را ارائه کرد و نکاتی را خطاب به ائتلاف سعودی-آمریکایی اعلام کرد: ساعت ۵:۲۰ دقیقه صبح امروز جمعه، یک گروه از جنگنده‌های دشمن سعودی، حریم هوایی استان‌های یمن را نقض کردند. این اقدام در چارچوب تلاشی برای جلوگیری از فرود یک هواپیمای غیرنظامی ایرانی بود که بیش از ۲۰۰ شهروند، از جمله مجروحان، بیماران و افرادی که در خارج گرفتار شده بودند، را در خود جای داده بود. این هواپیما قصد فرود در فرودگاه بین‌المللی صنعا را داشت. فرودگاه صنعا و یمن تقریباً ۱۱ سال است که تحت محاصره ظالمانه قرار دارند. با این حال، این تلاش با لطف خداوند، با دفاع نیروهای مسلح یمن از این اقدام و با پرتاب چند فروند موشک پدافند هوایی، ناکام ماند و دشمن به حول قوه الهی مجبور به ترک حریم هوایی یمن شدند. بنابراین نیروهای مسلح یمن بر موارد زیر تاکید می کنند:

اولاً: ما دشمن سعودی جنایتکار را از تکرار هرگونه تلاش برای نقض حریم هوایی یا هرگونه تجاوزی که یمن را هدف قرار دهد، هشدار می‌دهیم. این اقدام با پاسخ کوبنده‌ای مواجه خواهد شد که فرودگاه ها و منافع حیاتی آنها را در خشکی و دریا هدف قرار می‌دهد.

ثانیاً: ما هرگز محاصره ظالمانه سعودی-آمریکایی بر کشورمان را تا ابد نخواهیم پذیرفت و تمام اقدامات مشروع را برای پایان دادن به این محاصره انجام خواهیم داد.

ثالثاً: ما از فرزندان عزیز ملت خود دعوت می کنیم تا به دعوت سید القائد، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی به بسیج عمومی و آمادگی رزمی ادامه دهند.

رابعاً: ما بر آمادگی نیروهای مسلح با تمام یگان های خود برای هر تصمیمی که سید القائد اتخاذ کند، تاکید می کنیم. دست ما بر روی ماشه است تا دستورات را در چارچوب رفع محاصره سعودی-آمریکایی از ملت عزیز ما و بیرون راندن اشغالگران اجرا کنیم.

در پایان، بر ضرورت پایان دادن به محاصره و لغو قیمومیت بر فرودگاه بین المللی صنعا تاکید می کنیم و با احترام و قدردانی فراوان، از موضع جمهوری اسلامی ایران در اقدام به شکستن محاصره و انتقال بیماران، افراد گرفتار، هیئت رسمی و مردمی یمن که در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید امام سید علی خامنه ای، رحمت الله علیه شرکت داشتند، تجلیل می کنیم. ما بر ادامه پروازها بین فرودگاه های صنعا و تهران، به اذن خداوند متعال، برای رفع محاصره و رنج از ملت یمن عزیز و مظلوم، صرف نظر از نتایج و پیامدهای آن، تاکید می‌کنیم.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.