تل العیس در جنوب حلب آزاد شد! + نقشه میدانی
همانطور که شب گذشته خدمت شما اعلام کردیم، پس از پیشرویهای نیروهای مقاومت و ارتش سوریه در جنوب حلب و شمال سراقب تروریست ها در منطقه العیس در حالت شبه محاصره قرار گرفتند و مجبور شدند به تدریج از منطقه عقب نشینی کنند.
در ادامه، از صبح امروز نیروهای ارتش سوریه و مقاومت با پیشروی در مناطق مذکور، موفق شدند العیس و بلندی مهم آن که پس از جبل اربعین دومین بلندی مهم جنوب حلب میباشد را بطور کامل پاکسازی و آزاد کنند. تل العیس اشراف دید بسیار مناسبی بر دشت های جنوب غربی حلب دارد.
همچنین در پیشرویهای صورت گرفته روستاها و مناطق دیگری مانند مریوده، تل ممو، تل باجر، بانص، کوسنیا، رسم الصهاریج، جب کاس و شیخ احمد از اشغال تروریست های تحریرالشام و متحدانش آزاد شد.
در حال حاضر درگیریهای محدود و پیشرویها در غرب تل العیس ادامه دارد و به زودی پست نظارتی ترکیه در هضبه الخضرا در غرب تل العیس نیز به محاصره کامل ارتش سوریه در خواهد آمد.
نقشه آنلاین

دیدگاه