عامر الشيخ فرمانده جدید احرارالشام

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” پس از ماهها درگیری و اختلاف داخلی میان رهبر فعلی این گروه “جابر علی پاشا” و رهبر سابق “حسن سوفان”، با تصمیم شورای فرماندهی این گروه، عامر الشيخ معروف به ابوعبیده سرکرده جدید گروهک تروریستی احرارالشام شد.
عامر الشيخ، متولد 1985 میلادی در دمشق است. وی قبل از بحران سوریه در سال 2004، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به هفت سال حبس محکوم شد و طی مدتی که در زندان بود با رهبران و بنیانگذاران این گروه تروریستی آشنا شد. پس از آزادی به نیروهای مخالف پیوست و پس از شروع درگیرهای مسلحانه، وی یکی از بنیانگذاران تیپ های احرار الشام شد که در دمشق و حومه آن فعالیت میکرد.
وی فرماندهی بخش درعا را برعهده داشت. پس از آزادسازی غوطه دمشق و درعا توسط ارتش سوریه و انتقال تروریستها از حومه دمشق به شمال سوریه، وی فرماندهی بخشی از عملیات شاخه زیتون ارتش ترکیه در منطقه عفرین را بر عهده داشت.
گویا به تازگی احرار الشام اسامی 10000 نفر از اعضاش که طی ده سال گذشته توی سوریه کشته شدند رو منتشر کرده