انفجار در باکو + ویدیو

یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۱ - یکشنبه ۳ آوریل ۲۰۲۲ - ۲۳:۴۱
https://iswnews.com/?p=67043

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” ساعت ۳ بامداد روز سوم آوریل (۱۴ فروردین) صدای مهیب انفجاری در خیابان ترلان علی یار اف رایون نسیمی شهر باکو پایتخت آذربایجان شنیده شد.

این انفجار مربوط به یک کلوب شبانه (دیسکو) بوده است که بنابر گفته دادستانی کل آذربایجان بر اثر آن یک زن پیشخدمت کشته شده و ۳۷ نفر دیگر زخمی شده اند که حال ۶ نفر بسیار وخیم است.

روسلان علیف مدیر شرکت آذرگاز انفجاز کپسول گاز پروپان را علت حادثه بیان می‌کند. کمال الدین حیدراف وزیر وضعیت اضطراری آذربایجان نیز از مکان انفجار بازدید کرده است.

طی انفجار قسمت های داخلی ساختمان خراب شده، شیشه چند ساختمان اطراف شکسته و به خودروهای مشتریان که در نزدیکی این کلوب شبانه پارک شده نیز آسیب رسیده است.

فعالیت کلوب ها در حالی مجاز است که مساجد و مراکز مذهبی اسلامی در جمهوری آذربایجان باید با رعایت محدودیت نفرات، ماسک و سایر پروتکل های بهداشتی به فعالیت بپردازند. این انفجار در نخستین ساعت های روز اول ماه رمضان رخ داده است. هنوز اظهار نظر دیگری در این مورد انجام نشده است.

دقایقی پس از انفجار

تصویر: بازدید کمال الدین حیدراف وزیر وضعیت اضطراری آذربایجان از محل حادثه

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *