اولین ویدیو از حمله تروریستی به کلانتری ۱۶ زاهدان

یکشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸ - یکشنبه ۹ ژوئیه ۲۰۲۳ - ۱۰:۴۸
https://iswnews.com/?p=98131

ویدیوی کامل از حمله تروریستی اعضای گروه تروریستی موسوم به جیش العدل به کلانتری ۱۶ زاهدان و عملیات متقابل نیروی انتظامی علیه آنها منتشر شد.

در این ویدیو لحظاتی از درگیری نیروی ویژه پاسداران ولایت (نوپو) با چهار تروریست در برجک و محوطه‌ی داخلی کلانتری دیده می‌شود که همه تروریست‌ها در این درگیری کشته می‌شوند. جنازه یکی از مهاجمین نیز متلاشی شده است که احتمالا بر اثر انفجار نارنجک در برجک بوده است. بنابراین ادعای برخی منابع در خصوص اجرای عملیات انتحاری تروریست‌ها اشتباه است. همچنین برخی منابع رسمی تعداد مهاجمین را سه نفر عنوان کرده بودند که این آمار نیز با شواهد تصویری تطبیق ندارد و تعداد تروریست‌ها چهار نفر می‌باشد.

مقاومت مأموران کلانتری و حضور به موقع نیروهای کمکی در محل درگیری از جمله علل اصلی ناکامی جیش العدل در این حمله تروریستی بود.

تدارک گسترده گروه تروریستی جیش العدل در مناطق مجهول (احتمالا در خاک پاکستان و افغانستان و یا مناطق بیابانی سیستان و بلوچستان) در ماه‌های گذشته و همچنین تحریک عوامل فکری داخلی از جمله علل اصلی شکل گیری این حمله تروریستی است که نیازمند بررسی و توجه مقامات دولتی و امنیتی به تحولات استان سیستان و بلوچستان است.

بیشتر بخوانید:
جولان جیش العدل در استان سیستان و بلوچستان
حمله تروریستی به کلانتری ۱۶ زاهدان (ویدیو)

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *