شیخ موفق طریف، رهبر معنوی جامعه دروزی‌های اسرائیل با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی گفتگو کرد و از وی بابت حمایت‌های اخیر از دروزی‌‌های سوریه تقدیر و تشکر نمود.

یکی از بخش‌های مهم این گفتگو، درخواست رهبر دروزی‌های اسرائیل از نتانیاهو مبنی بر ورود ارتش اسرائیل به استان سویداء و اشغال جنوب سوریه بوده است. نخست وزیر اسرائیل در پاسخ به این درخواست گفت، «ما با کمال میل این درخواست را اجابت خواهیم کرد. شما فرزندان اسرائیل هستید. ما در سوریه مداخله خواهیم کرد و شما را از خطرات گروه‌های تروریستی محافظت خواهیم کرد. ما به زودی به دمشق خواهیم رسید تا مردم ما مطمئن باشند که آنچه پیش روی ماست، عالی است.»

گفتگوی رهبر دروزی‌های اسرائیل با نتانیاهو

شیخ طریف در ادامه سخنان خود با اشاره به حمله هوایی ارتش اسرائیل به نزدیکی کاخ ریاست جمهوری سوریه، اظهار داشت که این حمله، پیامی بازدارنده به رژیم جدید سوریه در مورد تعهد اسرائیل به حفظ امنیت جامعه دروزی‌ها است.

نتانیاهو نیز در این گفتگو اعلام کرد که انتظار دارد جامعه دروزی همچنان به قوانین اسرائیل احترام بگذارند و علیه غیرنظامیان و نیروهای امنیتی اسرائیل اقدامی نکنند.

همانطور که پیش‌تر گفته شد، رژیم صهیونیستی جهت اجرای طرح کریدور داوود، نیازمند عبور از استان سویداء و همراهی دروزی‌های جنوب سوریه است. با توجه به تنش‌های اخیر میان حکومت الجولانی و دروزی‌ها، اکنون بهترین فرصت برای تل‌آویو جهت جذب کامل دروزی‌های سوریه مهیا شده است. هشدارهای مکرر مقامات صهیونیست به حکومت الجولانی در خصوص امنیت دروزی‌ها، حمله هوایی به نزدیکی کاخ ریاست جمهوری سوریه، ارائه کمک‌های متعدد به دروزی‌ها توسط اسرائیل نیز با هدف اعتماد سازی میان تل‌آویو و جامعه دروزی سوریه و همراه ساختن آنها با برنامه‌های مخرب صهیونیست‌ها صورت گرفته است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.