حمله گسترده طالبان به مواضع مرزبانی پاکستان در خط مرزی دیورند
جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۳
https://iswnews.com/?p=137638

در دومین دور از درگیریهای طالبان و پاکستان پس از حمله هوایی اخیر جنگندههای این کشور به شرق افغانستان، مسلحین طالبان از ساعت ۲۰ امشب به طور گستردهای به مواضع مرزبانی پاکستان در مرز استانهای ننگرهار، کنر، نورستان و پکتیکا حمله کردند.
طبق اظهارات ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان، در این حملات ۱۵ پاسگاه پاکستانی به تصرف نیروهای این گروه درآمده و دستکم ۴۰ نظامی پاکستانی کشته و اجساد ۱۳ نفر از آنها به افغانستان منتقل شده است. وی همچنین تاکید کرد که طالبان قصد ورود به جنگ با پاکستان را ندارد، و این حمله در پاسخ به حملات هوایی اخیر پاکستان به افغانستان انجام شده است.
محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در حال حاضر برای میانجیگری و توقف درگیری با مقامات طالبان افغانستان و وزیر امور خارجه پاکستان تماس گرفته است.



دیدگاه