آخرین اخبار از جبهه تعز و لحج، ۲۹ شهریور ۱۴۰۵

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۲ - یکشنبه ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶ - ۱۲:۰۲
https://iswnews.com/?p=139464

درگیری ارتش یمن و ائتلاف سعودی در جبهه غربی استان لحج و ارتفاعات جنوبی و غربی استان تعز ادامه دارد.

بر اساس آخرین اخبار از جبهه جنوب غربی یمن، نبردها بین نیروهای مسلح یمن و نیروهای ائتلاف سعودی در منطقه الاغبره و راسن در جنوب جبل جرداد در مدیریت الشمایتین واقع در جنوب استان تعز ادامه دارد. در محور جبل حبشی، مسلحین دولت مستعفی به جبل نعمان حمله کرده‌اند اما این حمله ناموفق بود و این تپه همچنان در کنترل نیروهای ارتش یمن است.

در خطوط محور کهبوب نیز تغییری رخ نداده و تبادل آتش سنگین بین طرفین همچنان ادامه دارد. نیروهای دولت مستعفی به کشته شدن ۹۰ نفر در درگیری‌های اخیر و نیروهای دولت صنعا شهادت ۲۳ نفر از رزمندگان خود را تایید کرده‌اند.

جنگنده‌های عربستان سعودی از این درگیری‌ها پشتیبانی سنگینی ارائه می‌کنند و با رساندن شمار حملات هوایی یک هفته اخیر به بیش از ۷۳۲ حمله هوایی، علاوه بر جبهات مارب، الجوف و البیضا، جبهات تعز و لحج را نیز بمباران کرده‌اند.

در مجموع نیروهای مسلح یمن علیرغم پایان عملیات پاکسازی جنوب غربی یمن، با پیشروی آرام در ارتفاعات غربی استان لحج و جنوبی استان تعز، به تثبیت این منطقه ادامه می‌دهند. دست برتر در درگیری‌ها با نیروهای مسلح یمن است و فرماندهی ائتلاف سعودی برای جلوگیری از پیشروی‌ها، زبده ترین نیروهای تابع دولت مستعفی از جمله تیپ پنجم و ششم نیروهای الدرع الوطن و تیپ ششم نیروهای العمالقه را در این محور مستقر کرده است. علاوه بر اینها، قبایل الصبیحه که با عربستان سعودی همپیمان هستند در این مناطق سکونت دارند و اگر رهبران انصارالله بتوانند آنها را جذب دولت مرکزی کنند ضربه اساسی دیگری به سعودی‌ها وارد خواهد شد و نیمی از استان لحج آزاد خواهد شد و تعز با سهولت بیشتری در وضعیت محاصره کامل قرار خواهد گرفت.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *