تصاویری از خلع سلاح موشکی یمن توسط آمریکا در زمان علی عبدالله صالح

پنجشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۱ - پنجشنبه ۲۷ فوریه ۲۰۲۰ - ۲۰:۴۱
https://iswnews.com/?p=28868

در این ویدیو که به تازگی توسط رسانه های انصارالله منتشر شده است، علی عبدالله صالح (رئیس جمهور وقت یمن) به آمریکا تعهد می‌دهد که تمام موشکهای استراتژیک خود را منهدم کند.
علی عبدالله صالح در دو مرحله تمام موشکهای استراتژیک خود را منهدم کرد.

ماجرا از آن قرار است که آمریکاییها در مذاکرات سال ۲۰۰۴ میلادی با علی عبدالله صالح، به بهانه ترس از دستیابی القاعده به موشکهای ارتش یمن، به وی فشار آورند که موشکهای پدافند هوایی خود را منهدم کند.
در نهایت صالح با پیشنهادات آمریکا موافقت می‌کند و هیات آمریکایی با همراهی “عمار محمد عبدالله صالح” (برادرزاده علی عبدالله صالح) در مرحله اول توانستند، ۱۱۶۱ فروند موشک سام ۷، سام ۱۴ و سام ۱۶ را پس از جمع‌آوری در منطقه جدعان (غرب استان مارب) منهدم کنند.
در مرحله دوم نیز که در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت ۱۰۲ فروند موشک سام ۷ و ۱۴ و ۱۶ دیگر در وادی حلحلان (غرب استان مارب) منهدم شد و بدین صورت برگی دیگر از خیانتهای علی عبدالله صالح به یمن رقم خورد.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *